Cristi Balaj, pe „făraș” de la CFR Cluj? A ajuns la final de contract în Gruia și nu i-a propus nimeni prelungirea

Președintele lui CFR Cluj, Cristian Balaj, a ajuns la final de contract în Gruia și nimeni nu i-a propus prelungirea contractului, deși patronul Neluțu Varga i-a promis că va fi „pe viață” la CFR.

Balaj a intrat în ultimele luni de contract cu CFR, dar acesta a susținut că nu a avut nicio discuție cu conducerea pentru prelungirea contractului.

„Îmi expiră contractul la vară, s-ar putea să nu îl mai prind. Avem contract până în iunie și nu am primit reînnoirea”, a spus Balaj la Fanatik Superliga.

„Domnul Varga spunea că o să fiu pe viață la CFR Cluj, dar acum să vedem cât trăim. Este într-o perioadă în care are multe proiecte noi și de succes în care a investit. Să investești și în fotbal nu este la îndemâna oricui”, a mai spus Balaj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *