Boc, nemulțumit că „U” Cluj a ratat play-off-ul, dar susține că echipa e în obiectivul impus

Primarul Emil Boc a declarat marți într-o intervenție la un post local că și-ar fi dorit ca Universitatea Cluj să fie în play-off, dar le-a mulțumit jucătorilor pentru performanță și i-a îndemnat pe fani să meargă la meci.

Boc a susținut că echipa este în continuare în obiectivul impus la începutul sezonului, locurile 7-9 la finalul sezonului, iar formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău ar putea rămâne pe locurile care duc la barajul pentru cupele europene.

„Noi suntem în obiectiv, ne-am propus locurile 7-9, suntem în grafic. Puteam fi pe locul 6, asta este. Vreau să le mulțumesc băieților pentru această performanță de a fi acolo, de a arăta că au progresat. Haideți să luăm meci cu meci, fiecare e important de acum înainte”, a declarat Boc la Ziua Live.

Universitatea Cluj va începe play-out de pe locul 7, primul din play-out, cu 21 de puncte.

Prima etapă din play-out va fi pe teren propriu, contra ultimei clasate, FC Botoșani. Partida e programată vineri, 15 martie, de la 17:30.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *