Corvinul Hunedoara – CFR Cluj: S-au pus în vânzare bilete pentru suporterii CFR-iști! 200 de bilete au fost achiziționate în primele ore

În această dimineață, clubul din Gruia a anunțat că biletele pentru suporterii CFR-iști au fost puse în vânzare online pentru partida din sferturile de finală ale Cupei României cu Corvinul Hunedoara, programată pentru data de 2 aprilie, începând cu ora 19:30.

Prețul unui bilet este 30 de lei, iar acesta poate fi achiziționat exclusiv online. 

În primele 4 ore de la punerea în vânzare, suporterii frânari au achiziționat nu mai puțin de 200 de bilete din cele 400 puse la dispoziție de clubul Hunedorean.

Tabloul complet al sferturilor de finală din Cupa României

Corvinul Hunedoara, FC Hermannstadt, Universitatea Cluj, CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Voluntari, FCU Craiova și Oțelul Galați sunt cele opt echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei României.

  • Corvinul Hunedoara – CFR Cluj
  • Universitatea Cluj – FC Hermannstadt
  • FCU Craiova – FC Voluntari
  • Universitatea Craiova – Oțelul

Partidele din sferturile de finală ale Cupei României se vor desfășura într-o singură manșă.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare să-i susținem pe băieții noștri! Hai CFR!, a fost mesajul comunicat de clubul vișiniu pe Facebook!

 

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *