Deplasare sub presiunea rezultatului pentru formația lui Adrian Mutu

Echipa din Gruia va întâlni, astăzi, pe Sepsi OSK, în cadrul celei de-a doua etape din play-off-ul Superligii, de la ora 20:30. Va fi o confruntare decisivă pentru „vișinii”, care se agață de ultimele speranțe la titlu, după eșecul suferit acasă cu CSU Craiova, încheiat cu scorul 1-2.

Formația covăsneană ocupă în acest moment poziția a șasea, cu 22 de puncte. În ultimele 5 partide, Sepsi a obținut 3 victorii, o remiză și un eșec, reușind să prindă ultimul loc de accedere în play-off. CFR Cluj se află pe locul 4, poziție ce nu asigură bilete în drumul spre UEFA Conference League .

Ultimele 5 întâlniri dintre Sepsi și CFR Cluj oferă un bilanț pozitiv pentru ardeleni, cu 3 succese, în timp ce covăsnenii au reușit să se impună în două rânduri.

Tehnicianul feroviarilor, Adrian Mutu este nemulțumit de faptul că va juca vineri, CFR Cluj fiind prima echipă din cele angrenate în lupta din play-off care va evolua în Superligă după încheierea pauzei internaționale.

„Am lucrat și fizic și tactic, chiar dacă am avut 10 jucători plecați. Nu-mi convine programul, suntem echipa cu cei mai mulți jucători la loturi și jucăm primii. Mogoș e bine, a făcut primul antrenament cu noi, o să și meargă cu noi la Sf. Gheorghe. A avut amețeli zilele acestea.

Problemele continuă pentru CFR!

Abeid va ajunge în ziua meciului, încercăm să strângem rândurile. El Khadouri e din nou accidentat. Nu îmi explic de ce e accidentat din nou, îmi pare rău că nu are continuitate. Nu e mare bucurie când jucătorii sunt plecați, pentru că nu am putut să îmbunătățesc prea multe. Am avut câțiva jucători de bază, și unii din academie.

Am avut și un amical în care au debutat unii jucători de la academie. Sperăm să fie toți jucătorii apți pentru meciul de vineri. Sepsi a fost mereu o echipă incomodă, disciplinată. Iese în evidență prin forța grupului, ne așteaptă un meci complicat.

E distanță mare față de FCSB, ar trebui să ne gândim doar la meciul nostru, nu la restul. Dacă ne câștigăm noi meciurile, ne putem apropia în caz că adversarii se încurcă. Obiectivul nostru e să câștigăm toate meciurile, să luăm cât mai multe puncte, să trecem de sferturile Cupei. Suntem CFR și asta trebuie să facem.

Când am venit aici, echipa avea o victorie în ultimele 12 meciuri. Din 9 meciuri cu mine, a câștigat 5 și a făcut două egaluri, deci 80% rezultate pozitive cu același lot. Se putea și mai bine”, a declarat Adrian Mutu.

Întreaga conferință de presă, înaintea partidei cu Sepsi OSK!

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *