Universitatea Cluj vrea să își continue seria de partide fără înfrângere

Universitatea Cluj primește vizita celor de la Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, de la ora 21:30,  în cadrul etapei a 4-a din play-out-ul Superligii.

Ardelenii ocupă momentan locul secund în clasamentul play-out-ului, fiind la doar un punct distanță de liderul UTA Arad. În primele trei etape, U Cluj a reușit să obțină 5 puncte, în urma duelurilor cu FC Botoșani (3-0), UTA Arad (0-0), respectiv FC Hermannstadt (1-1).

Petrolul Ploiești poziționată pe locul zece în clasamentul general, revine la Cluj cu un nou tehnician , Laszlo Balint, prezentat după înfrângerea categorică, scor 4-0, în fața ilfovenilor, FC Voluntari.

„Suntem într-o perioadă foarte bună, în creștere ca și joc. Încă odată îmi exprim aprecierea către jucătorii pe care ii antrenez, o echipă ce își propune să joace fotbal și se luptă pentru fiecare punct. Ne focusăm pe meciul cu Petrolul, dar bineînțeles nu putem să nu ne gândim și la meciul din cupă cu Oțelul Galați. Chipciu încă nu este recuperat, dar sper că până la meciul de cupă să fie 100% apt de joc”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul conferinței de presă.

Ultimele 5 confruntări directe dintre U Cluj și Petrolul s-au soldat cu un succes pentru U, două victorii pentru lupii galbeni”, iar două partide s-au încheiat la egalitate.

U Cluj – Petrolul Ploiești (0-0)

Petrolul Ploiești – U Cluj (1-1)

Petrolul Ploiești – U Cluj (0-2)

Petrolul Ploiești – U Cluj (2-0)

U Cluj – Petrolul Ploiești (0-1)

 

 

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *