Universitatea Cluj țintește întăriri pentru sezonul următor de Superliga

u cluj

Universitatea Cluj își ridică pretențiile pentru sezonul următor de Superliga, fapt pentru care deja a început estivalul mercato, punând ochii pe mai mulți jucători, cum ar fi  Dennis Politic (Dinamo), Mihai Butean (Hermannstadt, ex-CFR Cluj), Mihai Corbu (Akademia Puskas) și Mamadou Thiam (Al Jabalain), precizează GSP.ro .

Universitatea Cluj își propune să își consolideze echipa pentru sezonul următor, după 2 ani în care formația a ajuns până în finala Cupei României și a fost aproape de play-off, dar acum își concentrează eforturile pentru a ajunge în barajul de Conference League. Pentru a-și atinge obiectivele, ardelenii își îndreaptă atenția către câțiva jucători talentați.

Dennis Politic și Mihai Butean, primele ținte!

Printre jucătorii doriți de alb-negrii se numără Dennis Politic de la Dinamo și Mihai Butean de la Hermannstadt, fost jucător la CFR Cluj. Ambii jucători au demonstrat calități remarcabile și ar putea fi piese importante în strategia echipei pentru sezonul viitor.

Mihai Corbu, o potențială achiziție majoră!

Universitatea Cluj îl urmărește cu atenție pe Mihai Corbu, un tânăr mijlocaș de 22 de ani de la Puskas Akademia. Corbu, care deține dublă cetățenie, română și maghiară, a atras atenția mai multor echipe datorită evoluțiilor sale solide. Contractul său cu echipa ungară expiră la vară, ceea ce îl face un candidat ideal pentru o mutare în Superliga. Corbu a fost selecționat la fiecare reprezentativă națională până la nivelul U23 și este cotat la un milion de euro pe site-ul de specialitate, transfermarkt.

Mamadou Thiam, înapoi la Cluj?

Universitatea Cluj îl are în vizor și pe Mamadou Thiam, atacantul senegalez care a mai jucat pentru echipă. Thiam, în vârstă de 29 de ani, a fost aproape să revină la U Cluj în iarnă, însă a ales în cele din urmă să semneze cu Al Jabalain din liga secundă saudită.

De asemenea, Universitatea Cluj l-a adus pe Dorin Codrea, un mijlocaș de 26 de ani care a evoluat anterior pentru Concordia Chiajna și Poli Timișoara.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *