Petrescu i-a găsit înlocuitor lui Cristi Manea. Pe cine a pus ochii „Bursucul”?

Antrenorul Dan Petrescu a anunțat că își dorește mai multe transferuri, iar vestea că fundașul dreapta Cristian Manea a decis să nu își mai prelungească contractul cu CFR l-a făcut pe tehnician să îi caute un înlocuitor.

Jucătorul kosovar Armend Thaqi i-ar putea lua locul lui Manea. Acesta este așteptat în România săptămâna viitoare, susțin jurnaliștii din Kosovo. El ar putea fi primul transfer din acest nou mandat al lui Dan Petrescu.

Fundașul de 31 de ani joacă la Ballkani și l-a impresionat pe Dan Petrescu în partidele din grupa din Conference League.

„Armend Thaqi se va alătura în curând lui CFR Cluj. Fundașul lateral al echipei Ballkani va juca probabil ultimul meci pentru clubul din Therande în această săptămână, urmând să se alăture campionatului românesc”, spun jurnaliștii de la Football Kosovar.

Manea va pleca de la CFR Cluj în această vară, după ce nu și-a prelungit contractul. El a evoluat timp de 6 sezoane și jumătate la formația din Gruia. Prima dată sub formă de împrumut de la Apollon Limassol, în perioada iunie 2017-iulie 2019, apoi definitiv din ianuarie 2020 încoace.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *