„U” Cluj țintește un jucător de la retrogradata Voluntari

Universitatea Cluj și-a asigurat deja serviciile mijlocașului Ovidiu Popescu de la FCSB și continuă să își întărească lotul pentru sezonul viitor.

Ultimul jucător ajuns în atenția alb-negrilor este Vadim Rață, international moldovean în vârstă de 31 ani care a retrogradat cu FC Voluntari.

Conform transfermarkt.com, cota de piață a lui Rață este de 850.000 de euro.

Mijlocașul urmează să semneze cu „U” Cluj. Acesta este căpitan al primei reprezentative a Republicii Moldova, unde a adunat 45 de selecții și două goluri.

Universitatea a trecut duminica trecută de Oțelul Galați, scor 2-0, și a obținut calificarea în finala barajului pentru Conference League, pe care o va disputa contra celor de la Universitatea Craiova, duminică, 26 mai, de la ora 20:00.

Rață și-a început cariera de profesionist la Sheriff Tiraspol și a mai trecut în carieră pe la FC Tiraspol, Zaria Bălți, CSF Speranța și Milsami. El a ajuns în februarie 2019 în România, la Chindia, pentru care a jucat 2 ani și jumătate, după care a trecut la FC Voluntari și FCSB.

La Voluntari, mijlocașul are două goluri și 5 assist-uri în 40 de meciuri, în sezonul 2023/2024.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *