Primul jucător plecat de la CFR Cluj

CFR Cluj a anunțat despărțirea oficială de portarul Cătălin Căbuz, 27 ani, care a evoluat sub formă de împrumut la FC Hermannstadt.

Cele două cluburi au ajuns la o înțelegere pentru transferul definitiv al portarului Căbuz, care a fost titularul de drept din poarta celor de la Hermannstadt în sezonul 2023/2024.

„Mulțumim, Cătălin Căbuz!

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Hermannstadt au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Cătălin Căbuz la formația sibiană.

Multă baftă mai departe în carieră, Cătălin!”, au anuntat oficialii din Gruia.

Cota de piață a portarului Cătălin Căbuz este de 700.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, iar în sezonul 2023/2024 a bifat 33 de apariții pentru Hermannstadt, în toate competițiile. Acesta a încasat 32 de goluri, dar a reușit să mențină poarta intactă în 9 meciuri.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *