CSM Cluj, fabrică de medalii! Locul 1 pe ţară la lupte, cu 4 medalii de aur şi una de argint, la Campionatul Național Invididual U15

CSM Cluj a înregistrat un bilanț foarte bun de medalii la Campionatul Național Individual U15 de lupte, la Târgu Mureș, în weekend-ul trecut. 

Sportivii CSM Cluj a obținut 4 medalii de aur și una de argint.

Sala Sporturilor „Ladislau Simon” din Târgu Mureş a găzduit timp de două zile competiția U15 de lupte. Sportivii clujeni de la CSM Cluj au avut rezultate de excepţie la finala Campionatului Naţional individual U15. 

Luptătorii Clujeni au avut o evoluţie extraordinară obţinând 4 medalii de aur şi una de argint din cele 10 pentru care au concurat în competiţie. Rezultatul foarte bun a dus astfel clubul clujean pe primul loc la nivel naţional.

Cei care au obţinut această performanţă sunt:

– sportivii medaliaţi cu aur: Vinţan Marcu 85 kg, Alhafez Hamza 75 kg, Drăghici Alexandru 68kg şi Puşcaş Stefan 52 kg;
– argint: Lungu Razvan 62kg şi Diculescu David locul 5;
– antrenori Cristian Crăciun şi Rareş Chintoan.

Deşi antrenorul sportivilor a avut merite deosebite, o dat o declaraţie modestă, lăudându-şi sportivii pentru dăruire şi atitudine: 

„Șansa favorizează o minte pregătită, băieții noștri au fost pregătiți, mulțumesc copii, a fost o plăcere, am văzut o echipă sudată, atitudine, caracter, dăruire, Felicitări! Nu în ultimul rând îi mulţumim domnului Dragoş Zuz, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Cluj şi antrenor al lotului naţional de seniori”, a transmis antrenorul Cristian Crăciun.

După competiţie sportivii au făcut o petrecere scurtă la piscina locaţiei unde au fost cazaţi. Aceştia continuă pregatiriile deoarece peste 2 săptămâni participă la Campionatul European de lupte pe plajă, iar apoi vor intra în cantonament cu lotul naţional, la Izvorani.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *