Claudiu Niculescu: „Am sperat până în ultimul moment ca „U” Cluj să promoveze. Cred că anul viitor sunt favoriți”

Fostul tehnician al formației Universitatate Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat la finalul returului meciului de baraj cu Hermannstadt, câștigat de clujeni cu 1-0, că alb-negrii vor fi favoriți anul viitor la promovare.

„Am sperat până în ultimul moment ca Universitatea Cluj să promoveze. Cred că anul viitor sunt favoriți la promovare, chiar dacă e greu. Nu s-a pierdut promovarea la acest baraj, un campionat se câștigă cu echipe mici. S-au încurcat pe parcursul campionatului cu echipe așa zis mici, Ripensia, Argeș sau Mioveni, asta a dus la acest deznodământ nefericit pentru „U” Cluj, dar eu sper să îi văd în curând pe prima scenă. E păcat ca o echipă cu un asemenea stadion și asemenea suporteri ca la „U” Cluj sau ca la Petrolul sau Rapid sa nu joace in prima ligă”, susținut fostul antrenor la Digisport Special.

Universitatea Cluj a pierdut promovarea după „dubla” din barajul de promovare cu FC Hermannstadt, scor 1-2 la general, și va evolua și sezonul viitor în eșalonul secund.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *