„U” Cluj l-a pierdut pe Vlad Motroc după ce l-a anunțat ca și transferat la sfârșitul lui ianuarie

Universitatea Cluj l-a pierdut pe tânărul fotbalist în vârstă de 20 ani Vlad Motroc, după ce la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an l-a anunțat ca și transferat.

Motroc intrase în ultimele șase luni de contract cu Daco-Getica București, iar „U” l-a convins să semneze un angajament cu trupa clujeană, iar de astăzi, 1 iulie, ar fi trebuit să se alăture lotului condus de Cristian Dulca. Însă, surpriză!, jucătorul a fost întors din drum de FC Argeș și va evolua în „Trivale” sub comanda lui Nicolae Dică.

Crescut de clubul Dinamo, tânărul fundaş are 33 de meciuri jucate în recentul sezon al Ligii 2 în tricoul echipei Daco-Getica, dintre care în 29 a început ca titular, şi a înscris un gol, chiar împotriva lui FC Argeş (scor 1-1 la Piteşti).

Vlad Motroc este fiul lui Florin Motroc, un fost mijlocaş care a evoluat pentru Rapid, Sportul, FC Argeş, Selena Bacău, Ceahlăul, Farul, Sheriff Tiraspol, UM Timişoara sau Al Jahra (Kuwait), dar şi nepotul lui Ion Motroc, un fost campion cu Rapid în 1967 şi fost jucător la Sportul, FCM Reşiţa, Poli Iaşi sau Chindia.

„Bine ai venit, Vlad Motroc! Clubul FC Argeş a reuşit să obţină semnătura unuia dintre cei mai doriţi fundaşi de mare perspectivă ai României. Câştigător al Cupei României U19 cu Dinamo Bucureşti, Vlad Motroc (20 de ani) şi-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu gruparea din Trivale.

Înţelegerea va intra în vigoare începând cu data de 1 iulie 2019.

Crescut de Dinamo Bucureşti, club cu care şi-a trecut în palmares Cupa României U19 în vara trecută, Motroc a evoluat în precedenta ediţie de campionat pentru Daco-Getica Bucureşti, formaţie din Liga a II-a. Tânărul fundaş a îmbrăcat tricoul echipei din Colentina în 33 de partide, reuşind să marcheze 1 gol. Vlad Motroc se trage dintr-o familie care are fotbalul în sânge.

Este fiul lui Florin Motroc, fost mijlocaş al Rapidului, dar şi nepotul lui Ion Motroc, fost campion cu Rapid în 1967 şi Constantin Olteanu, campion cu FC Argeş în sezonul 1971-1972.  Vlad Motroc este născut pe 20 ianuarie 1999, măsoară 1,87 m înălţime, evoluează ca fundaş central şi este cotat la 200.000 euro, potrivit transfermarkt.com.

Clubul nostru îi transmite pe această cale lui Vlad Motroc, tradiţionalul „Bine ai venit!” şi  îi doreşte să calce pe urmele bunicului său care a devenit campion cu FC Argeş”, a anunţat FC Argeş.

Pe 31 ianuarie 2019, Vlad Motroc era dat ca noul jucător al Universității Cluj pe site-ul oficial, iar angajamentul urma să intre în vigoare de la 1 iulie.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “„U” Cluj l-a pierdut pe Vlad Motroc după ce l-a anunțat ca și transferat la sfârșitul lui ianuarie

  1. Flaviu C. iulie 2, 2019 at 8:06 pm

    Stiti cumva ce se intampla cu Rauta ( De la Academica Clinceni ), celalalt fundas central care a semnat in iarna cu U ?
    Nu s-a mai auzit absolut nimic despre el.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *