VOTEAZĂ.Vreți ca Radu Constantea să mai ocupe funcția de președinte la „U” Cluj?

Ratarea principalului obiectiv din an Centenar, promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, a agitat spiritele la Universitatea Cluj, iar, așa cum era firesc, au urmat o serie de schimbări importante la nivelul conducerii tehnice. Primul sacrificat a fost antrenorul Bogdan Lobonț, urmat de managerul sportiv Ioan Ovidiu Sabău, cel care și-a asumat acest eșec și a făcut un pas înapoi în acest proiect, renunțând la funcția de manager.

Astfel, noul staff tehnic cu care „U” va ataca promovarea în Liga 1 odată cu startul noului sezon al ligii secunde este format din managerul sportiv venit de la Gaz Metan Mediaș, Octavian Moraru, antrenorii Cristian Dulca și Mircea Cojocaru, preparatorul fizic italian Riccardo Proietti (49 ani) și Alexandru Buza, specialist în medicină sportivă și nutriție.

La nivelul conducerii administrative, cea mai înaltă funcție e ocupată, deocamdată, de consilierul local PNL Radu Constantea, om pus de primarul Emil Boc la șefia lui ”U”, iar numărul 2 în organigramă este vicepreședintele Cosmin Irimieș, prorector al Universității Babeș-Bolyai (UBB), expert în comunicare, cel care va părăsi în octombrie clubul pentru o bursă academică în Statele Unite ale Americii, așa cum Sportul Clujean anunța în exclusivitate.

Cosmin Irimieș, prorector al UBB și vicepreședinte la U Cluj merge să predea comunicare în SUA

Având în vedere că tot mai multe voci din galerie îi cer demisia președintelui Consiliului de Administrație al clubului, Sportul Clujean supune la o sesiune de vot următoarea întrebare: „Vreți ca Radu Constantea să mai ocupe funcția de președinte la U Cluj?”, oferind astfel ocazia suporterilor, care reprezintă nucleul acestei echipe fără de care nu ar fi existat, să se exprime.

VOTEAZĂ AICI:

[poll id=”5″]

Ultimul meci al Universității Cluj la care a luat parte și primarul Emil Boc, cel care a girat pentru acest proiect încă de la crearea lui din 2016 de pe maidanele ligii a patra, a fost înfrângerea cu Ripensia Timișoara din sezonul trecut al Ligii a 2-a, scor 2-3, din 26 aprilie 2019, plecând nervos de la stadion după ce a fost contestat de un grup de fani prezenți la tribuna oficială. Boc a fost atunci imediat înconjurat de apropiații săi de la U si Polivalenta si au plecat toti in grup. De atunci primarul Clujului nu a mai venit la vreun meci al „șepcilor roșii”, lăsându-l pe tânărul liberal Constantea, din fruntea clubului, să încaseze el criticile.

Primarul Emil Boc, în fața lui Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivalente, la meciul cu Ripensia, 2-3. foto Sportul Clujean

În încheiere, nu putem să nu ne întrebăm, dacă președintele Băncii Transilvania (BT), Horia Ciorcilă, și chiar Patrick Ciorcilă, unul dintre inițiatorii Sports Festival, apropiat al conducerii „U” Cluj și al liberalilor care conduc Sala Polivalentă, nu au niciun cuvânt de spus despre cum sunt cheltuiți banii lor la „U”, totuși BT e sponsor principal al clubului?

Patrick Ciorcilă (mijloc)
Horia Ciorcilă, Banca Transilvania

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “VOTEAZĂ.Vreți ca Radu Constantea să mai ocupe funcția de președinte la „U” Cluj?

  1. Președintele lui "U" Cluj, Radu Constantea a chefuit la UNTOLD după eșecul de la Reșița - august 3, 2019 at 10:35 am

    […] VOTEAZĂ.Vreți ca Radu Constantea să mai ocupe funcția de președinte la „U” Cluj? […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *