Dulca, după amicalul cu PAOK: „Rezultatul e irelevant, a fost un joc util pentru noi”

Antrenorul Universității Cluj, Cristian Dulca, a făcut câteva declarații la finalul jocului amical pierdut cu campioana Greciei, PAOK Salonic, scor 0-5, precizând că rezultatul este irelevant, dar jocul a fost util.

„A fost o sărbătoare a clubului, e irelevant acest rezultat pentru că am întâlnit o echipă extrem de bună, care se pregătește de un parcurs în Champions League. Pentru noi a fost un joc util.

Noii jucători s-au mișcat bine la nivelul la care suntem acum, am văzut calitate în ei, dar nu putem să facem analize corecte după 12 zile”, a susținut Dulca.

Despre retragerea lui Tavi Abrudan și Gabi Giurgiu

„Sunt doi jucători care au pus umărul la promovarea echipei din liga a patra în a doua, fiind la un pas să promoveze în liga 1. Tot respectul pentru ei, sunt și oameni deosebiți. Clubul le-a oferit șansa de a fi parte din această echipă, vom vedea unde îl vom încadra pe Abrudan, președinte, vicepreședinte sau director sportiv, iar Gabi Giurgiu dacă va accepta o grupă de copii”, a mai precizat antrenorul clubului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *