Un fundaș român format la Vicenza Primavera, ultima achiziție a lui „U” Cluj

FC Universitatea Cluj a bifat cel de-al 11-lea transfer înaintea startului noului sezon competițional 2019-2020 a Ligii a 2-a. Este vorba de Renato Imbrea, un fundaș în vârstă de 19 ani format de Vicenza Primavera.

Imbrea provine de la formaţia Under 19 a celor de la Venezia (15 prezenţe în ediţia trecută, 2 goluri) și poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca fundaș dreapta, iar duminică, 28 iulie, a bifat primele sale minute în tricoul „șepcilor roșii” în amicalul câştigat cu 3-0 în faţa celor de la ACS Fotbal Comuna Recea.

De asemenea, fotbalistul român a trecut şi pe la grupele de juniori ale celor de la Udinese (2017-2018, 2018-2019, 34 de meciuri, 2 goluri).

Ce achiziții a mai făcut „U” Cluj

Portughezii José Pedro Gonçalves da Costa, André Ceitil Castanheira, Pedro Mendes, Hugo Firmino, Inacio Miguel, Ricardo „Rafa” Miranda, Carlos Daniel Silveira da Graça „Kay” (Insulele Capului Verde) și românii Alex Pop, Victor Dican și Artur Crăciun sunt noile achiziții ale lui ”U”, cu care clubul de fotbal își propune să promoveze în noul sezon.

Foto: fcuniversitateacluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *