Președintele lui „U” Cluj, Radu Constantea a participat la UNTOLD#5

Radu Constantea, președintele Consiliului de Administrație al clubului de fotbal Universitatea Cluj, consilier local PNL, a participat la ediția a 5-a a festivalului Untold. Acesta, îmbrăcat în alb și negru, a fost o prezență discretă la sectorul VIP, de la terasa clubului Fratelli de pe Cluj Arena. Conform surselor Sportul Clujean, Constantea a participat și vineri la Untold.

El s-a întreținut cu acționarii Sports Festival, fostul tenisman Patrick Ciorcilă și omul de publicitate Mirel Alexa dar și cu colegi din PNL, cum ar fi europarlamentarul Daniel Buda, prezent cu soția la Untold sau Rareș Rusu, toți urmărind showurile de pe main stage din zona VIP.

Din ce a putut observa reporterii Sportul Clujean, președintele Radu Constantea era destul de îngândurat. Nici nu are motive de bucurie ținând cont că echipa pe care o păstorește și de care se leagă speranțe mari de promovare în Liga 1 după eșecul din sezonul recut a început cum nu se poate mai prost noul sezon al Ligii a 2-a, cu o înfrângere drastică, vineri, 2 august, pe terenul nou-promovatei CSM Reșița, scor 2-0 pentru gazde, după un meci în care „șepcile roșii” nu au reușit să amenințe poarta veteranului Zimmermann, 36 ani și au terminat în 10 oameni.

Pentru „U” Cluj urmează meciul de „acasă” cu Viitorul Târgu Jiu, fosta Energeticianul, programat sâmbătă, 10 august, de la ora 11:00, pe stadionul Trans Sil din Târgu Mureș, meci cu porțile închise datorită suspendării de patru etape fără spectatori pe teren propriu și 100.000 de lei. ”U” joacă la Mureș pentru că după Untold gazonul va fi schimbat. Dacă se menține sancțiunea de după barajul cu Hermannstadt, atunci primul meciu pe Cluj Arena cu spectatori va fi în…5 octombrie.

Articol de Vasile Manu și Tiberiu Fărcaș

sportulclujean

Learn More →

2 thoughts on “Președintele lui „U” Cluj, Radu Constantea a participat la UNTOLD#5

  1. Budha B august 3, 2019 at 2:09 pm

    Deh, invitație gratuită la VIP, că așa primesc marii oameni politici clujeni, mocăciuni.

    Răspunde
  2. Liga2.ro: Dulca va avea un secund portughez - august 5, 2019 at 6:04 am

    […] Altfel, așa cum Sportul Clujeam a relatat, vineri și sîmbătă președintele Radu Constantea iar duminică vicepreședintele Cosmin Irimieș … […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *