CFR – Slavia Praga. Culio ratează și turul play-off-ului Champions League

Veste proastă pentru Dan Petrescu înaintea primei manșe cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League. „Veteranul” Emmanuel Culio nu va putea evolua nici în turul cu cehii, după ce a ratat ultimele meciuri din campionat și din preliminariile Ligii din cauza unei accidentări, scrie GSP.ro.

Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj – Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga.

În cazul în care campioana României va fi eliminată de campioana Cehiei, feroviarii vor accede direct în grupele Europa League.

Mijlocașul argentinian, care pe 30 august va împlini 36 de ani, s-a accidentat pe 30 iulie, în returul cu Maccabi Tel Aviv, 2-2 din turul II, când a suferit o microleziune fibrilară, iar de atunci nu a mai bifat niciun minut în nicio competiție, ratând inclusiv „dubla” cu Celtic Glasgow.

Azi, cu două zile înaintea turului cu Slavia, Petrescu a aflat că accidentarea lui Culio a recidivat. El nu va juca în mod sigur marți, problema punându-se dacă va putea fi recuperat pentru returul de peste o săptămână. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *