Dulca, ”U” Cluj, înainte de meciul cu liderul Gloria Buzău: ”Vom avea un meci greu dar trebuie să învingem”

Universitatea Cluj va juca duminică, de la ora 15.30, la Târgu Mureș, contra liderului Gloria Buzău.

Meciul e în direct la Digisport 1 și Look Sport.

Cristian Dulca, antrenorul studenților, a prefațat astăzi, la obișnuitele declarații de presă, meciul cu buzoienii.

”Nu suntem mulțumiți de ce s-a realizat până acum, dar nu ne e frică de Gloria Buzău. E un handicap că jucăm practic în deplasare, la Mureș, fără cei 3-4000 de fani ai lui „U”, dar sper să depășim această perioadă cu bine. Noi vom juca la victorie, vrem cele trei puncte. Buzău e o echipă bună, cu jucători agresivi, experimentați și cu moral bun. Noi avem o serie de accidentați, sperăm că îi vom recupera. Sperăm că ceea ce am făcut la antrenamente să se vadă și pe teren”, a spus Dulca, dar nu a nominalizat cine e accidentat din lot.

Antrenorul spune că își mai dorește un atacant și un fundaș stânga la echipă.

”Avem nevoie de mai multă forță de atac, și mi-ar plăcea să transferăm un atacant și un fundaș stânga. Când semnează vă spun”, a mai adăugat Dulca.

Dulca a confirmat că portughezul Firmino a plecat de la Universitatea.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *