Rareș Takacs, fundaș ”U” Cluj: ”Am depășit o accidentare grea, sper acum la o victorie cu Buzăul”

Fundașul Rareș Takacs a jucat titular la meciul cu FC Argeș, pierdut de studenți cu 1-0 și nu a strălucit, la fel ca restul colegilor săi. Cu toate acestea, revenirea lui Takacs, impus în tricoul alb-negru când Ganea a fost antrenor la ”U”, e îmbucurătoare.

„Știu că lumea e supărată, e nemulțumită pe echipă. Este o presiune mare din oraș, de la club pe echipă și e cumva normal. Eu mă simt ok, sunt revenit complet după accidentare și sunt pregătit să învingem Buzăul. E un meci dificil dar trebuie neapărat să câștigăm, să punem în practică ceea ce facem la antrenamente. Da, așa e, nu s-a prea legat ce facem la antrenamente, unde totul pare bine dar în meciurile oficiale nu a fost așa. Trebuie neapărat să ne concentrăm să jucăm bine și să învingem”, a spus acesta la declarațiile săptămânale de presă.

”U” Cluj contra Gloria Buzău contează pentru etapa a 4-a a Ligii 2 și e în diret pe Digi 1 Sport și LookSport duminică, de la ora 15.30.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *