Ciprian Deac, după „dubla” cu FC Botoșani: „Cea mai bună refacere e somnul. E bine că am câștigat și ne menținem acolo sus”

Autor a două goluri în victoria CFR-ului cu 4-1 împotriva lui FC Botoșani, Ciprian Deac a declarat că se vor reface înainte de meciul de miercuri cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League.

„Am avut o discuție cu mister acum două zile în care nu știa dacă voi fi pregătit 100%, e clar că am avut foarte multe meciuri foarte apropiate. E bine că am câștigat și ne menținem acolo sus.

Cea mai bună refacere e somnul, e clar că avem maseuri foarte buni, avem o bază de pregătire foarte bună și e clar că ne vom reface.

Botoșaniul e o echipă foarte bună, care pasează foarte bine între linii și se apără, e bine că am reușit să marcăm foarte repede și astfel am abordat meciul foarte liniștiți„, a declarat Deac la DigiSport.

CFR Cluj a câștigat partida din etapa a 7-a a Ligii I cu FC Botoșani, grație reușitelor lui Michael Pereira (19), Cipriac Deac (25, 73) și Adrian Păun (37), urcând astfel pe primul loc în Liga 1, cu 17 puncte.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *