Dan Petrescu, după victoria cu FC Botoșani (4-1): „Scorul e mincinos, trebuia să dăm vreo opt goluri. Nu trebuia să primim gol”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi după victoria cu 4-1 obținută sâmbătă, 24 august, pe teren propriu, cu FC Botoșani, dar scorul a fost totuși unul mincinos în opinia acestuia, la ocaziile avute trebuiau să înscrie vreo opt goluri.

„Dacă va gândiți ce a făcut Botoșani până a jucat cu CFR Cluj, a dominat toate meciurile importante, a jucat foarte bine cu Viitorul, Mediaș și Craiova. Au început foarte bine meciul cu noi, dar totuși scorul e unul mincinos, noi trebuia să dăm vreo opt goluri la ocaziile pe care le-am avut, Îmi pare rău de golul primit.

Niciodată nu le-am cerut jucătorilor mei să joace defensiv, noi am jucat inteligent întotdeauna. Știam de viteza lui Golofca, a lui Ongenda și cred că Botosaniul dacă își va păstra lotul și antrenorul nu îi văd să piardă play-off-ul.

Toti jucătorii mei au jucat foarte bine, dar golul acela încasat mă nemulțumește”, a declarat „Bursucul” la Digisport după meci.

La Praga totul pe cartea atacului

„Slavia are o forță incredibilă, de o minune și forță avem nevoie și noi. Sper să îi recuperăm pe Cestor, Tucudean și să îi avem la dispoziție pe toți. Ei sunt favoriți, acasă joacă foarte bine, foarte greu au primit gol pe teren propriu în Europa League. Noi trebuie să facem un meci perfect și să marcăm, e clar nu vom mergem să ne apărăm, mergem să facem presing și să încercăm să dăm gol”, a mai declarat Petrescu despre returul din play-off-ul Ligii Campionilor.

„Țucudean a fost odihnit în acest meci, la fel ca Rondon și Omrani. A zis că vrea să joace la Praga, dar eu decid cu cine încep meciul. Cred că și Traore ne-ar fi ajutat la Praga, dar din păcate nu am reușit să obținem cartea verde la timp, l-aș fi introdus și astăzi„, a completat tehnicianul CFR-ului.

CFR Cluj a învins gruparea FC Botoșani cu scorul de 4-1 (3-0) în etapa a 7-a a Ligii I și a urcat, din nou, pe primul loc în Liga 1, cu 17 puncte.

Următorul joc oficial va fi deplasarea de la Praga din returul play-off-ului Ligii Campionilor, cu Slavia, meci programat miercuri, 28 august, de la ora 22:00, iar scorul pornește de la 0-1 pentru cehi.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *