Irimieș, Moraru și Dulca, primii plecați de la „U” Cluj după eșecul drastic cu Gloria Buzău! Radu Constantea încă rezistă!

Dezamăgire mare în tabăra Universității Cluj după eșecul drastic de astăzi cu Gloria Buzău, scor 0-2, în etapa a 4-a a Ligii a 2-a, înfrângere care spulberă speranțele suporterilor la promovarea în primul eșalon.

Cele trei înfrângeri în primele patru etape ale acestui sezon competițional, jocul mult sub așteptări al echipei la care se adaugă și locul retrogradabil ocupat în prezent, i-au făcut pe vicepreședintele Cosmin Irimieș (acesta si-a anuntat demisia de marti, la club, la antrenament si fanilor care au fost la antrenament), team managerul Octavian Moraru și antrenorul Cristian Dulca să își anunțe plecarea de la „U”. Ultimii doi pleaca dupa eșecul cu Gloria Buzău, au confirmat pentru Sportul Clujean surse din anturajul clubului după meciul de la Târgu Mureș.

Octavian Moraru este cel care a adus ”legiunea” de portughezi la Universitatea Cluj, cu acordul lui Irimieș.

Așa cum Sportul Clujean a anunțat în exclusivitate, Cosmin Irimieș va părăsi clubul universitar și va pleca în Statele Unite ale Americii cu o bursă.

Momentan, președintele Consiliului de Administrație al FC Universitatea Cluj, consilierul local PNL, Radu Constantea, rămâne pe poziție și se așteaptă o reacție a sa despre soarta clubului pe care îl conduce. În momentul de față el a rămas cel mai important om din conducere.

Cel mai probabil, echipa va fi condusă de antrenorul secund Mircea Cojocaru până la stabilirea unui nou staff tehnic.

Foto © Vasile Manu / Sportul Clujean

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *