Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj, înainte de meciul cu Lazio: „Avem nevoie să reprezentăm țara cu bine în această competiție europeană”

Fundașul campioanei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat într-o conferință de presă miercuri, 18 septembrie, că echipa sa va face tot posibilul pentru a reprezenta România cu succes.

Suntem foarte mulți fundași centrali și consider că fiecare dintre noi avem valoare și este benefica această concurență ne face să fim mai buni, trebuie să muncim la antrenamente, iar mister va decide cine va intra în teren.

Cred că nu mai este nevoie să o prezentăm pe Lazio, un club de mare tradiție din Italia, cu jucători foarte valoroși, dar sperăm să facem din nou un meci bun și să ne autodepășim. Avem nevoie să reprezentăm țara cu bine în această competiție europeană și cred că am făcut-o până acum cu succes, chiar dacă unii au oameni au spus că mister a analizat echipele și a spus despre ele că sunt buni și au echipe foarte bune, lumea credea că mister îi umfla prea mult, dar s-a dovedit aseară în meciul de la Inter.

Consider că este o grupă foarte dificilă, cu echipe cu pretenții pentru a câștiga trofeul, Celtic și-a dorit foarte mult să ajungă în Champions League, dar noi am reusit o dublă fantastică și ne-am calificat, Lazio își va propune probabil să câștige trofeul pentru a accede mai usor în Champions League și Rennes care a bătut PSG nu cred că mai are nevoie de comentarii.

Ștefan Radu consider că este unul dintre cei mai buni fundași români, ar fi foarte benefic pentru naționala României, sa reziști 10 ani la un club ca și Lazio spune foarte mult despre tine, nu doar ca și jucător, ci ca și persoană„, a declarat Burcă.

Meciul CFR Cluj – Lazio Roma va avea loc joi, 19 septembrie, dr la ora 19:55, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca și contează pentru prima etapă a grupei E din Europa League.

Foto: Gabor Istvan-Gabor

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *