Dan Petrescu, pragmatic înaintea meciului cu Lazio: „Au o echipă mare, dar au și puncte slabe”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, s-a declarat dezamăgit că echipa sa nu a primit amânarea meciului și a avut un discurs pragmatic înaintea paeudei de joi cu Lazio.

Lazio merita mai mult în meciul cu Spal, la final au căzut fizic, era și foarte cald, 34 de grade, jucătorii au o anumită vârstă, ar fi meritat ca Lazio să câștige 9 puncte din primele trei partide, dar au făcul egal cu Roma și eșec la Spal, cu toate acestea sunt o echipă mare.

Există și puncte slabe la Lazio, la fel ca și la alte echipe, chiar și la Barcelona”, a declarat Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu Lazio.

Despre decizia FRF de a refuza amânarea meciului din Cupa României, Petrescu a declarat că echipa sa ar merita mai mult respect.

Astea sunt ajutoarele pe care le primesc echipele din România. Cele din Serbia, Kazakhtan, Olanda au primit amânare, noi până acum nu am primit nimic, atunci ne vedem de treabă și încercăm să câștigăm cat mai multe meciuri. Vor fi 6 meciuri în 20 de zile, dar nu avem ce face și trebuie să respectăm regulile, dar cred că meritam puțin respect”, a declarat „Bursucul”.

Strategia e foarte clară, eu mă gândesc la următorul meci, adică cu Lazio.

Jucăm cu Celtic, Lazio și Rennes, echipe de Champions League, suntem in grupe, eu zic că sunt mai importante meciurile astea. O să vedeți cât va mai dura să avem o echipă în grupe, noi sperăm să mai ajungem în grupe, dar sunt convins că va fi aproape imposibil.

Am văzut și meciul Interului cu Slavia Praga, pentru mine nu a fost nicio surpriză, pentru toată presa și toți moderatorii a fost o surpriză, dar pentru mine nu. Am fost luat la mișto când vorbeam de Slavia Praga„, a susținut antrenorul CFR-ului.

Nu îmi reproșez nimic că nu l-am inclus pe Vinicius pe lista UEFA, dar imi pare rău că avem prea puțini jucători pe listă, numai 19, Culio și Traore fac parte din lot la meciul de mâine, au fost probleme și sunt în continuare, sunt multi jucători care nu au meciuri în picioare, Culio, Traore, Vinicius, Pereira care s-a accidentat, Rondon iarăși care nu face parte din lotul de mâine, am jucat 17 meciuri în 50 de zile, s-a resimțit asupra noastră, a fost o mică pauză, ne-am revenit cu Voluntari, dar acum urmează iar 6 meciuri de foc pentru noi”, a declarat Petrescu.

CFR Cluj va primi vizita formației Lazio Roma joi, 19 septembrie, de la ora 19:55, în prima etapă a grupelor Europa League.

Foto: Gabor Istvan-Gabor

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *