Pițurcă, după eșecul Craiovei în Gruia: „CFR e cea mai bună echipă din România în acest moment”

Antrenorul Craiovei, Victor Pițurcă, s-a declarat foarte dezamăgit de prestația elevilor săi în meciul din această seară pierdut în fața campioanei CFR Cluj, scor 2-0 (0-0) și a recunoscut că formația din Gruia este cea mai puternică echipă din România în acest moment.

„A fost un joc cu două reprize diametral opuse, o primă repriză care în mare parte a fost controlată de noi, doar că nu am reușit să marcăm. A două repriză în urma unor greșeli elementare făcute de noi în apărare am primit primul gol și al doilea, iar aceasta a fost istoria partidei.

Sigur că m-am așteptat la replica CFR-ului, pentru că și ei au pierdut puncte importante în ultimele meciuri, au dat importanță mai mare competițiilor din Europa League și aveau nevoie ca de aer de aceasta victorie. Pe mine mă interesează echipa mea pentru că dacă nu înscrii gol chiar și CFR-ului mă îngrijorează.

De când am preluat echipa cred că puteam să avem mai multe puncte de partea noastră și sper să câștigăm următoarele partide.

La CFR am remarcat în mod special că și-au dorit foarte mult această victorie. Este 1-0 pentru Dan Petrescu, felicitări încă o dată și vedem ce se va întâmpla meciurile viitoare.

CFR-ul e campioana țării, bate Celtic, bate Lazio, cea mai bună echipă din România în acest moment.

Cu siguranță CFR-ul va fi mai puternică cu Țucudean, mă bucur că revine, dar ei au lot foarte valoros.

La Rennes va fi un meci foarte dificil, ar trebui să nu piardă, s-ar putea să iasă din grupe, ceea ce ar fi foarte important pentru fotbalul românesc”, a declarat Pițurcă în conferința de presă după meciul din Gruia.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *