Dan Petrescu, ironic după succesul cu Craiova. „Sunt fericit pentru victorie, aveam neapărat nevoie de ea că începuseră marii specialiști să spună că CFR e în criză”

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă, 19 octombrie, pe teren propriu, în fața Craiovei antrenată de Victor Pițurcă și s-a distanțat la trei puncte în fruntea Ligii I, încheind cu un succes turul de campionat.

Golurile victoriei au fost înscrise de atacanții Lacina Traore, în minutul 70, aflat la prima reușită în tricoul CFR-ului după revenirea în Gruia, respectiv Bilel Omrani, care a tranșat soarta meciului.

„Sunt fericit pentru victorie, aveam neapărat nevoie de victorie, începuseră marii specialiști să spună că CFR e in criză, ca la CFR nu ai voie să faci egal. Am jucat cu echipe mari, a fost o victorie importantă, dar cel mai mult mă bucur pentru Lacina, l-am simțit foarte bine la antrenamente, foarte motivat, iar dacă e în formă poate să fie cel mai bun jucător din campionat. Am spus-o și o mai repet, dacă se va pregăti foarte bine va putea deveni cel mai bun jucător din campionat. I-am zis că trebuie să aibă timp, să aibă răbdare, sunt convins că nimeni nu are răbdare și îl așteaptă la fel ca mine. A marcat un gol foarte frumos astăzi, dar au fost și alți jucători. Eu cred foarte mult și în Ovidiu Hoban, am mare încredere în el.

Sincer, nu mă așteptam ca Omrani să intre așa de bine, avea nevoie și el pentru că la Celtic nu mi-a plăcut de el, la Constanța a fost lăsat acasă pentru că nu s-a antrenat foarte bine. Un moment foarte important a fost când a intrat pe teren Păun.

Cred că vestea această cu revenirea lui Țucudean este cea mai importantă după această victorie, aveam nevoie mare de el, culmea că fără el avem atât de multe goluri, dar vom fi și mai puternici.

Avem de pregătit meciul din Franța, jucăm cu o echipă foarte bună, afară în Europa League nu am mai câștigat de foarte mult timp și e foarte important să nu pierdem. Sunt convins că stadionul va fi plin și fanii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iar o minune și să câștigăm„, a declarat antrenorul Dan Petrescu la finalul meciului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *