Din păcate, e adevărat. Un fost conducător al CFR-ului, Daniel Stanciu, noul director general la „U” Cluj!

Din nefericire pentru suporteri, ceea ce se zvonea de câteva luni devine astăzi oficial. FC Universitatea Cluj a decis să facă o schimbare importantă în conducerea echipei prin aducerea pe postul de director general un controversat om de fotbal, fost conducător al echipei CFR Cluj, FCSB sau Dinamo, Daniel Stanciu (45 ani), un personaj fără rezultate în fotbalul românesc şi care a eşuat la toate echipele pe care le-a condus, cele mai multe dintre ele fiind astăzi istorie, cum e ASA Târgu Mureş, FC Vaslui sau Poli Timişoara.

Daniel Stanciu este un personaj cu influenţă în fotbalul românesc şi un client fidel al studiourile de televiziune, însă nu ştim ce îl recomandă pentru ocuparea funcţiei de director general al unui club de mare tradiţie ca şi „U”.

Acesta a fost văzut astăzi la Cluj, lângă stadionul Cluj Arena şi cel mai probabil va fi prezentat oficial în conferinţa de presă de la Cluj Arena, ora 14:00.

Mai mulţi suporteri se declară dezamăgiţi de această nouă mutare controversată, mai ales după eşecul aducerii team-manager-ului moldovean Octavian Moraru, plecat şi el de la club după câteva luni şi care a lăsat echipa la retrogradare.

Rămâne de văzut ce funcţie va ocupa antrenorul interimar şi actualul manager Adrian Falub în noua organigramă a clubului, acesta având o singură înfrângere de când a preluat echipa.

Proaspătul manager al Universităţii Cluj consideră marea rivală din Gruia, „Mândria Ardealului”

Daniel Stanciu, angajat în continuare la CFR Cluj pe profilul de Facebook

Stanciu nu s-a ferit să îşi arate simpatia faţă de CFR Cluj în spaţiul public, urând clubului din dealul Gruia La mulţi ani pe reţelele sociale. Nu putem să nu ne întrebăm, oare va face la fel şi cu Universitatea Cluj?

Potrivit gsp.ro, Daniel Stanciu ar fi impus la Universitatea Cluj de două persoane fără nicio funcţie în club, Vasile Dâncu şi Tudor Constantea, primul fiind un apropiat al preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi un prieten al patronului echipei CFR, Neluţu Varga, iar cel de-al doilea este fratele preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Universitate Cluj, Radu Constantea.

Se pare că la „U” Cluj e posibil orice, chiar şi oameni care nu au nicio funcţie oficială în club să impună oficiali şi să ia decizii importante.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

2 thoughts on “Din păcate, e adevărat. Un fost conducător al CFR-ului, Daniel Stanciu, noul director general la „U” Cluj!

 1. YOSEF K octombrie 29, 2019 at 9:37 am

  „Din nefericire” pentru care suporteri??? PENTRU TOȚI? Suporterii ce treaba au cu unul care nici nu a pus pixul pe foaie inca si piciorul in vestiar!? Ce sa catalogheze la el? Cati nu au mai fost la cfr?
  Dacă vrea sau nu performanța, presa speculează și cataloghează doar momentele slabe (“din păcate.. din nefericire…”) și începând cu titlul introduce cititorul in confuzie neoferind nici măcar șansa opiniei sau a contraopiniei publice!
  MA-NI-PU-LA-RE!!!!!
  I-am urat succes și bun venit in familia “U”!!! Înțelege EL singur unde a venit.
  CINE VĂ DĂ BANI DE MANIPULARE? CINEVA VREA SA FACA HAOS LA ECHIPA ASTA SI VOI SUNTETI UNEALTA PERFECTA!!! MUIE! CINE VĂ PLĂTEȘTE DIN GAȘCĂ??!?!?!?!?!?

  La câtă prostituție este în fotbal, voi sunteți prezervativul!!!!

  Răspunde
 2. sportulclujean octombrie 29, 2019 at 11:19 am

  Nu ne plateste nimeni, nu ne manipuleaza nimeni, nu vrem sa facem rau clubului, eu in sine sunt suporter al acestei echipe.

  Nu era momentul potrivit aducerii unui alt sef pe partea administrativa, ceea ce va face Stanciu putea face lejer presedintele clubului, Radu Constantea. De ce sa mai platesti un om in plus si sa arunci banii degeaba pe inca un angajat?

  Stiti cati suporteri mi-au spus ce cauta acest Daniel Stanciu la U? Foarte multi. Suporteri vechi care nu inteleg „strategiile” clubului.

  Pe mine nu m-a manipulat si nu ma va manipula nimeni, niciodata.

  Sunt multi platiti degeaba la U care incaseaza bani pe nimic. Din pacate.

  Haide „U”! Sa fie bine si sa promovam anul acesta, da-o-ar Dumnezeu!

  Vasile Manu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *