Adrian Falub: „Nici vorbă de penalty. Situația lui Taub este foarte gravă, se putea acorda roșu la acea fază”

Adrian Falub, antrenor Universitatea Cluj după partida cu Concordia Chiajna încheiată 2-1:

„Am făcut o primă repriză execrabilă, foarte slabă, chiar daca ei nu și-au creat ocazii. Am fost foarte slabi, mai ales din punct de vedere motivațional, ca joc nu a fost atât de rău, dar puteam plăti scump. Mă bucur că în repriza a doua am câștigat, foarte meritat, vreau să ii felicit pe jucători pentru aceste trei puncte foarte importante.”

Acesta și-a exprimat și nemulțumirea cu privire la decizia arbitrului de a acorda penalty Chiajnei : ,,Acolo nici macăr nu a fost fault, dar mai ales penalty, din ce am văzut de pe margine nu a fost nici vorbă de așa ceva”

„Nu am mai câștigat de o grămadă de timp, avem 11 meciuri în care am pierdut un singur meci, asta ar trebui să aprecieze lumea. Păcat că sunt unii care așteaptă să dăm greș.”

„Am avut mereu liniște în vestiar, dar nu uitați că dacă nu câștigam astăzi eram foarte aproape de zona retrogradabilă. Primul obiectiv al nostru este să ieșim din zona roșie. Eu spun cu această victorie am făcut un pas important înainte, ne bucurăm astăzi, însă avem o deplasare lungă și grea la Turris Turnu-Măgurele

„Situația lui Taub e foarte gravă se putea acorda cartonașul roșu”

Foto: Daniel Sătmar

Dragoş Ştefan Șoneriu

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *