Campioana U-Olimpia Cluj întâmpină anul 2020 în haine noi și cu un nou sponsor tehnic, Decathlon Cluj

Multipla campioană a României la fotbal feminin, U-Olimpia Cluj, va beneficia de sprijinul companiei Decathlon Cluj în noul an 2020, care devine astfel noul sponsor tehnic al clubului pentru următorul sezon competițional.

Lansarea parteneriatului și a noului echipament a avut loc joi, 5 decembrie, la magazinul Decathlon din Cluj-Napoca, în prezența fanilor și a apropiaților.

Noul echipament al fotbalistelor de la U-Olimpia Cluj este de culoare alb-negru, iar modelul a fost realizat de către studenții din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj Napoca și va fi produs de Decathlon.

Jucătoarele de la „U” Olimpia Cluj au prezentat 3 modele ale echipamentelor de joc pentru anul 2020, echipamente complete  de antrenament, de prezentare, geci pentru sezonul rece, gama de genți pentru  antrenament și trolere pentru deplasări.

Moderatorul evenimentului a fost Stefan Coroian, realizator Radio Impuls, iar invitat special a fost unul dintre cei mai mari jucători ai României și ai clubului „U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău .

„Suntem foarte încântați de acest parteneriat, deoarece este o premieră pentru gama  adresată cluburilor profesioniste, iar toate echipamentele de joc vor avea o textură specială cu imprimarea culorilor direct în material . De-a lungul  istoriei noastre am fost primii și în promovarea altor mărci sportive  pe care acum le regăsim  și la alte cluburi profesioniste, însă parteneriatul cu Decathlon  este unul special, deoarece în 2020 brandu-ul francez va fi alături de noi la   împlinirea a 10 ani de existență  pe scena fotbalului feminin romanesc”, a declarat Alin Cioban, Președintele Executiv al clubului .

Afirmându-și sprijinul pentru dezvoltarea sportului local, Bilasco Bogdan, managerul de operațiuni din cadrul Dechatlon Cluj a declart urmatoarele: „Decathlon Cluj se bucură că poate susține comunitatea sportivă locală prin acest parteneriat cu echipa de fotbal feminin Universitatea  Olimpia Cluj! Având în vedere anvergura clubului “U” Olimpia Cluj, pentru noi este o ocazie foarte importantă de a prezenta echipamentele noastre de fotbal marca Kipsta în varianta profesională !„.

Nici Moș Nicolae nu a lipsit de la evenimentul de lansare, iar ajutoarele sale în persoana sportivelor de la U-Olimpia Cluj au împărțit cadouri copiilor prezenți.

Foto: Gabor Istvan-Gabor

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *