VIDEO – Mihai Silvășan, după succesul categoric obținut sâmbătă cu CSU Sibiu: „Mai mult decât victoria mă bucură diferența de scor pe care am obținut-o. Îi felicit pe băieți pentru felul cum au luptat”

Antrenorul principal Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale și diferența de scor obținută împotriva lui CSU Sibiu sâmbătă, 28 decembrie, în BT Arena, scor 83-64, într-o partidă care a contat pentru prima manșă a sferturilor Cupei României.

„Mai mult decât victoria mă bucură diferența de scor pe care am obținut-o. Îi felicit pe băieți pentru felul cum au luptat. Au fost determinați în fața Sibiului, despre care se știe că este o echipă atât de puternică sub panou. Lucrul trist este legat de accidentarea lui Karlo, care pare destul de serioasă.

Ne dorim ca veștile să nu fie atât de rele precum par. A arătat destul de urât ceea ce s-a întâmplat cu el. Încă nu ne pronunțăm, așteptăm să vedem ce iese la RMN și ce ne vor spune medicii. Pe de altă parte, încheiem o primă parte a sezonului cu succes.

Poimâine revenim la antrenamente, avem program normal și încercăm să pregătim cât mai bine meciul cu Timișoara din 4 ianuarie. Pe această cale, vreau să le urez tuturor iubitorilor de baschet din Cluj în primul rând, dar și din țară, un an nou cât mai bun”, a susținut Silvășan.

„A fost un meci dificil, întotdeauna este așa împotriva Sibiului. Este o rivalitate mare între cele două echipe. Ei joacă foarte fizic, sunt puternici la recuperările ofensive. Noi am răspuns în aceeași manieră, am respectat ce ne-a spus antrenorul și așa am obținut victoria”, a declarat, la rândul lui, baschetbalistul Donatas Tarolis.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *