CFR Cluj țintește un fotbalist de 21 de ani de la Dinamo! Butean ar putea fi împrumutat

Campioana României, CFR Cluj, are interdecție la transferuri în urma unei decizii a FRF, dar speră să aibă câștig de cauză la TAS. Până atunci însă, trupa lui Petrescu caută întăriri pentru a doua parte a sezonului.

Astfel, feroviarii s-au orientat spre un junior de perspectivă în Liga 1, Denis Ciubotariu, fotbalist în vârstă de 21 ani aflat sub contract cu Dinamo, scrie PROSPORT.

Tânărul fotbalistul este fiul fostului internațional Liviu Ciubotariu și ar putea ajunge în Gruia în această iarnă, la schimb cu fundașul lateral Mihai Butean, care ar urma să fie împrumutat la Dinamo.

Deși nu a prins prea multe minute în tricoul campioanei, Butean nu duce lipsă de oferte, fiind dorit și de Viitorul Constanța.

Denis Ciubotariu a fost crescut de Dinamo, dar a evoluat și o scurtă perioadă la Chindia Târgoviște. Acesta are peste 30 de jocuri în Liga 1.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *