„U” Cluj, învinsă în Ungaria în primul amical din 2020: 5-1 cu Debrecen!

Universitatea Cluj a începutul cu stângul seria meciurilor de pregătire din pauza competițională, după ce a fost învinsă de o manieră categorică sâmbătă, 18 ianuarie, in deplasare, în amicalul cu Debrecen, scor 5-1 (1-1).

„U” în prima repriză:

Dur-Bozoancă – Inacio, Mureşan, Telcean, Neciu – Dican, Barbu – Ştefănescu, Goga, Mailat – Gavra.

Prima repriză a partidei de la Debrecen s-a desfășurat sub semnul echilibrului, iar prima situație a meciului a venit în minutul 25, Sebastian Mailat a fost faultat în careu, „centralul” a acordat un penalty, însă Dorin Goga a executat slab de la punctul cu var și a ratat deschiderea scorului. „Studenții” pregătiți de Adrian Falub s-au instalat la conducere pe tabelă grație reusitei noului jucător venit de la Clinceni, Bogdan Barbu, în minutul 36, cu o reluare bine plasată din marginea careului, la colțul lung.

Bucuria clujenilor nu a durat mult, iar Debrecen a restabilit egalitatea prin Szecsi în minutul 43, stabilind scorul pauzei (1-1).

Echipa lui „U” Cluj trimisă în teren în repriza a doua:

Gorcea – Takacs, Telcean, Mureșan, Taub – Penescu, Văsălie – Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman

Au mai intrat în repriza a doua Vomir și Pașcalău

„Alb-negrii” au înscris în minutul 58 prin Marius Coman, dar golul acestuia a fost anulat pentru un offside. „U” Cluj nu a mai contat în repriza secundă in atac, fiind dominată autoritar, iar Debrecen a mai înscris de patru ori în poarta Universității Cluj, în minutele 60, 78, 84 și 88, ultima reușită fiind un autogol a lui Marius Coman.

În partea a doua, „U” a introdus în teren mai mulți juniori.

Meciul a fost transmis LIVE pe Youtube de gazde:

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

2 thoughts on “„U” Cluj, învinsă în Ungaria în primul amical din 2020: 5-1 cu Debrecen!

  1. Rares Chiorean ianuarie 18, 2020 at 5:47 pm

    Am fost la meci. Adevarul e ca in repriza a 2-a au jucat multi tineri, practic alta echipa ( cu exceptia fundasilor centrali ) fata de cea din prima repriza. In prima repriza nu ne-au fost cu nimic superiori , poate chiar un plus pt noi. Din cei nou veniti , pe flancul stang Neciu si Mailat au fost ok. Barbu a intrat bine langa Dican.Oricum noi suntem la primul meci amical in timp ce ei incep campionatul saptamana viitoare ( deci sunt la final cu pregatirea ).

    Răspunde
  2. tulbu octavian ianuarie 19, 2020 at 11:19 am

    Pentru cei ce am fost ieri pe stadion meciul s-a vazut altfel. In prima repriza un penalty neacordat pentru noi, pe urma cel acordat tratat superficial de catre Goga. Flancul sting al echipei legat foarte bine cu reala calitate in joc. In repriza 2-a copiii au inceput foarte curajos, golul anulat a lui Coman parind valabil inclusiv pentru oficialii lor care au lasat pe tabela 2-1 pentru noi pret de citeva minute. Meciul s-a rupt doar in ultimele 20 de minute cind copii au fost coplesiti moral (si dupa doua penaltyuri primite).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *