Mihai Bordeianu, mijlocaș CFR Cluj, înainte de meciul cu FCSB de duminică. „Suntem motivați să obținem cât mai multe puncte”

Mijlocașul central al CFR-ului, Mihai Bordeianu, a prefațat partida cu FCSB de duminică, 2 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

„A fost o vacanță scurtă, un cantonament de două săptămâni, mai scurt ca cel din vară care a fost de trei săptămâni, echipa s-a pregătit bine și sper ca în meciul de mâine seară să arătat lucrul acesta.

Toate meciurile care au fost până acum și care urmează au fost și sunt foarte grele, suntem motivați să obținem cât mai multe puncte„, a declarat mijlocașul Bordeianu într-o conferință de presă desfășurată sâmbătă, 1 februarie, la stadionul din Gruia.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *