Dan Petrescu, înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB: „Va fi un meci de luptă” – VIDEO

Antrenorul Dan Petrescu a susținut o conferință de presă sâmbătă, la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în care a vorbit despre meciul cu FCSB de duminică, 2 februarie, de la ora 20:00.

Petrescu a evitat să comenteze decizia delegării arbitrului Istvan Kovacs, domiciliat in Cluj, la meciul cu FCSB, decizie care a născut multe controverse în media.

Cred că sunt mai multe echipe care se vor bate să câștige campionatul în acest sezon, cred că va fi o luptă în cinci. Primul meci e tot timpul foarte greu, prima impresie e foarte importantă, dar nu știi ce se va întâmpla la final. Va fi un meci de mare luptă. Mi-aș dori foarte mult ca meciul să fie decis de jucători și nu de arbitri. Nu cred că adversarul nostru vorbește de arbitri pentru că are un lot fantastic și își dorește să câștige”, a susținut tehnicianul CFR, Dan Petrescu într-o conferință de presă premergătoare derby-ului cu FCSB de duminică, 2 februarie, de la ora 20:00.

Petrescu a mai susținut că FCSB are un lot foarte valoros, cu jucători care au experienta în Liga 1 și nu va fi ușor.

Despre Chipciu și Țucudean

În primii 23 vor fi cei doi, dar vom vedea dacă îi vom include și în primii 18. Mai avem un antrenament mâine dimineață și trebuie să iau o decizie foarte grea.

Din păcate pentru mine, ceea ce îmi doream să se întâmple, nu s-a întâmplat, adică să avem 10 jucători pe banca de rezerve, îmi doream foarte mult acest lucru și e păcat că nu s-a putut, foarte mulți jucători vor merge și în tribună și pe banca de rezerve”, a precizat antrenorul campioanei.

Sigur va fi un meci strâns, pe muchie de cuțit, e normal să fie așa, sunt două echipe care se bat acolo sus, iar orice mic detaliu va face diferența„, a mai spus Petrescu.

„Bursucul” a precizat că decesul fostului stelist Vali Bărbulescu este o pierdere mare pentru fotbalul românesc.

9 meciuri dintre CFR Cluj și FCSB s-au încheiat la egalitate începând din 2016.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *