Portarul Adrian Rus s-a despărțit de CFR Cluj

CFR Cluj s-a mai despărțit de un jucător, după plecările lui Robert Tambe, Mihai Butean, Alexandru Pașcanu, Andrei Peteleu, Cosmin Vâtcă și Jesus Fernandez. Este vorba de portarul Adrian Rus (25 ani), aflat sub contract cu gruparea din Gruia din 2017.

Acesta a anunțat pe contul său de Instagram că a ajuns la un acord cu campioana României privind rezilierea contractului valabil care mai era valabil până în 30 iunie 2022.

„Mulțumesc CFR Cluj pentru toate clipele frumoase petrecute în acești 2 ani și jumătate! Mulțumesc pentru cele 2 titluri de campion și o Supercupă a României! Mulțumesc pentru debutul în Liga 1 la echipa campioană! Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și neacordat! Multă baftă tuturor colegilor în continuare!”, este mesajul postat de Adrian Rus pe contul său de Instagram.

Cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro, Adrian Rus n-a primit foarte multe șanse la CFR Cluj.

De când a semnat CFR, Rus a prins doar 27 de minute în tricoul vișini, în partida Astra Giurgiu – CFR, scor 3-2, care a avut loc pe 31 august 2019.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *