Ce frustrant… CFR Cluj a părăsit Europa League fără să piardă în „dubla” cu Sevilla. VAR-ul a anulat campioanei României un gol pentru henț

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată joi seara, 27 februarie, din 16-imile Europa League, după ce a încheiat la egalitate returul cu Sevilla, scor 0-0. Feroviarii clujeni au avut un gol anulat a lui Păun pe finalul meciului pentru un henț la Traore.

Spaniolii au controlat prima repriză și au dictat tempo-ul jocului în primele 45 de minute, dar feroviarii au avut trei ocazii consecutive în finalul primei părți.

Sevilla a început în forță confruntarea cu CFR, iar prima situație notabilă a venit în minutul 11, Reguilon a reluat periculos din interiorului careului, dar mingea s-a dus puțin peste poartă lui Arlauskis.

Într-una dintre rarele situații la poarta Sevillei a campionilor de la CFR, „căpitanul” Camora a șutat de la 20 metri, dar portarul Bounou a reținut (17). Suso a reluat pe lângă poartă de la 25 metri (19). Păun a fost faultat în fața careului, dar reluarea lui Bordeianu din lovitură liberă a luat la țintă zidul (24).

O altă ocazie rarisimă a CFR-ului, Ocampos a reluat un șut periculos din careu, dar mingea a fost deviată de coechipierul De Jong (27). Djokovic a sutat din interiorului careului, dar portarul Sevillei a respins in corner de sub bară. Păun a șutat plasat, dar Bounou a respins din nou im cornel (45).

În partea a doua, CFR a reușit să reziste asaltului ofensiv al „andaluzilor”, fără a amenința poarta gazdelor. Prima situație notabilă a reprizei secunde a venit la șutul lui Păun, dar Bounou a respins în fața cu dificultate (60).

CFR a avut un gol anulat înscris de Păun cu un șut de la marginea careului, dar mingea îl lovise în mână pe Traore, decis de VAR (87).

Meciul se încheie 0-0, iar campioana Româniaei părăsește Europa League fără înfrângere după „dubla” de la Sevilla.

Echipele de start:

Sevilla: Bounou – Jesus Navas, Diego Carlos, Kounde, Reguilon – Joan Jordan, Gudelj, Fernando – Suso, L.De Jong, Ocampos 
Rezeve: Pastor, Sergi Gomez, Rony Lopes, Nolito, Banega, Escudero, En-Nesyri
Antrenor: Julen Lopetegui

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vincius, Burcă (Boli, min. 27), Camora – Djokovic (Rondon, min. 78), Bordeianu, Păun, – Deac, Traore, Omrani (Golofca, min. 84)
Rezerve: Sandomierski, Luis Aurelio, Boli, Golofca, Hoba, Cestor, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Ramon, Sanchez Pizjuan (Sevilla, 42.714 locuri) 
Arbitru: Andria Treimanis // Asistenți: Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjonikova (toți din Letonia)

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *