Adrian Falub, înainte de meciul lui „U” Cluj la Buzău: „Suntem o echipă care are calitate, dar care trebuie să găsească foamea și dorința de a câștiga”

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a prefațat partida Universității Cluj cu Gloria Buzău, programată duminică, 1 martie, de la ora 17:00, pe stadionul din „Crâng”.

„Am avut trei zile bune, o zi foarte proastă, adică ieri am avut un antrenament nereușit după părerea mea, dar am avut la începutul săptămânii trei zile bune. Cred că dacă noi suntem concentrați și suntem siguri pe ceea ce facem și avem o foame de rezultate și de performanță, o dorință foarte mare de a câștiga, eu cred că suntem o echipă care poate câștiga foarte multe meciuri.

Cred că în momentul acesta suntem o echipă care are calitate, dar care trebuie să găsească foamea și dorința de a câștiga meciurile, atât ne lipsește în momentul de față, bineînțeles și puțină concentrare, cum am primit ultimul gol dintr-o greșeală copilărească. Dacă noi eliminăm lucrurile astea și vom avea foamea de rezultate cu siguranță vom câștiga”, a declarat antrenorul Adrian Falub într-o conferință de presă desfășurată vineri, la Cluj Arena.

Falub: Dacă vom elimina greșelile și vom avea dorința de a câștiga, suntem o echipă care va câștiga multe meciuri

„Eu nu am fost dezamăgi (n.r. după meciul cu FC Argeș, încheiat 1-1) pentru că știam că întâlnim o echipă bună, era primul meci al nostru, întâlneam o echipă echilibrată care joacă de mult timp împreună, față de noi care am schimbat șase jucători. Am jucat cu cinci jucători noi, jumătate echipă nouă, nu am făcut un meci rău, chiar dacă sunt o gramadă de specialiști care neagă lucrul ăsta, dar după părerea mea dacă nu primeam golul ăla noi puteam câștiga meciul în a doua repriză.

Am făcut un meci echilibrat, cum sunt toate meciurile din liga a doua și din Liga 1. Eu nu văd așa mare spectacol, am văzut toate meciurile din etapă, știu exact ce se joacă în liga a 2-a, am văzut și în liga întâi, dacă există alte echipe care fac mare spectacol spuneți-mi că încă nu le-am văzut. Am văzut niște meciuri echilibrate, în care sunt echipe valoric egale, iar rezultatul e decis de greșelile personale, cum a fost la meciul nostru, eu asta am văzut. Dar noi dacă vom elimina greșelile

Noi dacă vom elimina greșelile și vom avea dorința de a câștiga, suntem o echipă care va câștiga multe meciuri”, a susținut Falub.

Meciul cu Gloria Buzău contează pentru etapa a 23-a a Ligii a 2-a, iar „studenții” ocupă un modest loc 14, cu 26 de puncte, în timp ce buzoienii se află pe 9, cu 31 de puncte.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *