Formă extremă de protest a lui Dan Petrescu față de regula U21. Tehnicianul campioanei a umilit un jucător de 18 ani și i-a stricat debutul în Liga 1, schimbându-l după 30 de secunde

Recunoscut pentru stilul său anti regula U21, care obligă cluburile din Liga 1 să folosească doi jucători sub 21 de ani, antrenorul Dan Petrescu a reușit să umilească la meciul de astăzi de la Mediaș un tânăr în vârstă de 18 ani, Răzvan Alin Fica, debutant în prima ligă pentru CFR Cluj, schimbându-l după 30 de secunde de la startul partidei.

Tehnicianul campioanei l-a introdus în teren pe Păun în locul lui Fica, care nici măcar nu a apucat să atingă mingea. Mai mult, clujenii au anunțat pe pagina oficială de Facebook că Fica va debuta în această seară pentru echipa lor.

Dan Petrescu a anunțat, cu 15 minute înaintea startului meciului cu Gaz Metan că Răzvan Fica va evolua puțin, din cauza lipsei de experiență pe care o are la nivelul primei ligi.

Acest lucru se întâmplă datorită regulii U21. Nu de altceva. El este un băiat foarte talentat, avem mare încredere în el, dar în mod normal ar trebui să aibă niște meciuri în picioare înainte de a debuta la acest nivel. Din păcate pentru el, va juca foarte puțin, a declarat Petrescu.

Razvan Alin Fica

Antrenorul, desființat de microbiști și de fanii CFR-ului

„Bai ce nesimțit ii Dan Petrescu, cum sa faci așa ceva cu Fica ? Te gândești puțin in ce situație l-ai pus pe copilul ăla ? Ești un om fără caracter indiferent de ce ai făcut tu la CFR”, a scris Cristian Marcu.

„Nu se face asa cu un copil. Ce exemplu să dea la copii care visează să ajungă fotbaliști când tu Antrenorul DAN PETRESCU nu dai nici o sansă la copii. Si avem pretentii la Nationala”, a scris Mihaela Badea.

„Nu știu ce e în mintea lu Petrescu. Și noi ne plângem ca nu cresc tinerii, ca nu avem echipe naționale…”, a scris Danita Badea.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *