Înfrângere și în BTarena. U Cluj pierde cu CSM Târgoviște în ciuda unei prime reprize bune

Universitatea Cluj a înregistrat o nouă înfrângere în LNBF, 74-82 pe teren propriu cu CSM Târgoviște. Campbell a terminat meciul cu double-double, strângând 28 de puncte și 12 recuperări.

U Cluj: Tunde Kilin – Andreea Fleșer – Denisa Fota – Alexandra Uiuiu – Korine Campbell

CSM Târgoviște: Ancuța Stoenescu – Alina Chivu – Gabriela Irimia – Gabriela Toma – Nicoleta Ghiță

Korine Campbell a deschis scorul, cu un lay-up (2-0) după aproape două minute de joc. Alina Chivu a reușit egalarea pentru trupa din Dâmbovița, dar avea să fie o simplă tresărire, „studentele” fiind cele care s-au aflat la conducerea jocului pe toată durata primului sfert, pe care l-au câștigat cu 22-20. Campbell s-a remarcat în cele zece minute inaugurale, reușind 13 puncte!

CSM Târgoviște a condus pentru prima dată la 23-24, când Gabriela Irimia a transformat o aruncare de două puncte. Mai mult, aceeași Irimia și-a dus echipa la două posesii în fața Clujului, 25-30. Gazdele au revenit cu un „run” de 11-2, pentru plus patru pe tabelă (36-32). La pauză s-a intrat cu avans minim pentru U, 38-36.

Korine Campbell (18 puncte) și Alina Chivu (14) au fost principalele marcatoare după terminarea primei reprize, americanca din tabăra Clujului adăugându-și în cont și 6 recuperări. La capitolul paselor decisive a ieșit în evidență conducătorul de joc Tunde Kilin (5).

Revenirea de la cabine a adus și greșelile în jocul clujencelor, care au cedat în a doua parte a sfertului al treilea conducerea pe tabelă (49-52). Vizitatoarele s-au distanțat la mai mult de 10 puncte în ultimele șase minute, 61-76, aceasta fiind și diferența maximă înregistrată pe durata meciului. S-a terminat 82-74 pentru formația din orașul turnului Chindiei, care obține al cincilea succes în faza Top 6 a campionatului și își consolidează locul patru, în timp elevele lui Giannis Koukos rămân pe locul 6.

Oaspetele au terminat cu 46 de puncte în spațiul de trei secunde și 40% procentaj din afara semicercului și cu 51% procentaj la nivelul aruncărilor, față de 42% pentru U Cluj.

Korine Campbell a fost cea mai bună marcatoare din tabăra Universității, cu 28 de puncte și 12 recuperări, urmată de Alexandra Uiuiu (14 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive) și Tunde Kilin (13 puncte, 3/5 de la distanță și 5 assist-uri).

Pentru CSM Târgoviște cele mai eficiente jucătoare au fost Alina Chivu (31 de puncte, 5/6 de la distanță și 3 intercepții), Gabriela Irimia (26 de puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive) respectiv Nicoleta Ghiță (10 puncte, 4 recuperări).

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *