Culio, tot mai aproape de revenirea la CFR Cluj. Dan Petrescu nu poate sta departe de fotbal nici în timpul pandemiei de COVID-19

Argentinianul Juan Emmanuel Culio este tot mai aproape de revenirea la CFR Cluj, după aproape patru luni de când și-a anunțat despărțirea, în lacrimi, de gruparea feroviară.

Mijlocașul a primit undă verde de la tehnicianul Dan Petrescu, care i-a promis care are locul asigurat în echipă, dar și în staff-ul său tehnic după ce va agăța ghetele în cui.

Directorul sportiv Bogdan Mara a declarat că lui Culio i-a fost propus să revină la CFR pentru la pune umărul la cel de-al treilea titlu consecutiv.

Încercăm să-l aducem pe Culio. Noi i-am propus să revină. Dan Petrescu i-a promis că va rămâne în staff-ul său, pe asta mizăm. Să vină să mai joace un an. Cred că și lui îi este dor de noi„, a anunțat Bogdan Mara în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Tot Mara a anunțat că Dan Petrescu nu poate sta departe de fotbalul și de gazon nici în timpul pandemiei de coronavirus, antrenorul mergând zilnic la arena din Gruia. Oficialul campioanei a vorbit și despre posibilitatea reluării campionatului la început de iunie, dar și despre situația în care Liga 1 și-ar putea încheia sezonul 2019-2020 în în Turcia.

Eu cred că se va juca. Ne dorim să începem să ne antrenăm de pe 15 mai. Cred că va începe campionatul pe 10 iunie, pe 15 iunie, sau chiar pe 5, deși cred că e cam devreme. Și la noi se antrenează pe grupuri.

Petrescu merge în fiecare zi la stadion, la birou. Se uită la meciuri vechi, analizează. E destul de complicat să mergem în Turcia. Și acolo există destule cazuri, a mai spus Mara.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *