UPDATE – Întâlnire de taină marți seara între un grup de suporteri ai lui „U” Cluj și conducerea echipei. Au venit președintele „invizibil” Radu Constantea, directorul Daniel Stanciu și antrenorul Adrian Falub

UPDATE. Întâlnirea a avut un loc pentru a exista transparență în cadrul clubului și pentru a se afla situația reală a echipei.

Este recunoscut faptul că inimoșii suporteri ai lui „U” Cluj sunt preocupați în permanență de destinele clubului și își doresc stabilitate.

Ședința a fost publică și oricine care a dorit a putut participa la ea.

ȘTIRE INIȚIALĂ


Un grup de suporteri ai Universității Cluj au avut o întâlnire marți seara cu președintele Consiliului de Administrație al clubului, Radu Constantea, Bogdan Cantor, angajat al clubului, directorul general Daniel Stanciu și antrenorul Adrian Falub, pentru a clarifica anumite aspecte despre situația echipei.

La ședință nu s-a discutat mare lucru, staff-ul tehnico-administrativ i-a liniștit pe fani și le-a dat asigurări că lucrurile se vor rezolva, fără a prezenta însă un plan binestabilit și o strategie pe termen mediu și lung.

„U” așteaptă cu mare interes noua alocare bugetară pentru asociațiile sportive clujene de la Consiliul Local Cluj-Napoca, așa cum a promis primarul Emil Boc, însă în mod cert banii vor fi mai puțini decât cei 3.000.000 lei pe care clubul trebuia să îi primească după prima tranșă, dar pandemia de coronavirus a blocat finanțarea.

Între timp, conducerea clubului nu a comunicat nicio informație oficială până la ora redactării acestui articol referitor la reluarea antrenamentelor, programarea unor amicale, schimbări de jucători, prelungiri sau rezilieri, deși majoritatea echipelor din eșalonul secund și-au reluat pregătirea și au anunțat noi transferuri.

Directorul general Daniel Stanciu dă dovadă de amatorism și a ajuns să anunțe informații despre echipa unde, aparent, este angajat la televiziunea care îl plătește, Digisport, acolo unde poartă cu mândrie hainele cu însemnele lui „U”. Acesta a anunțat în emisiune de câteva zile că echipa își va relua antrenamentele la începutul lunii iulie, însă un alt angajat al clubului ne-a comunicat că acest lucru se va întâmpla în 25 iunie. Cine are dreptate? În continuare lucrurile sunt neclare și nimeni nu pare să comunice în mod oficial, așa cum e profesionist și transparent.

Dacă după înfrângerea lui „U” cu Metaloglobus din 7 martie, atunci când suporterii s-au adunat în fața stadionului și au băgat echipa în ședință, directorul Daniel Stanciu nu a avut curajul să iasă în față, stând pitit lângă jucători, dar acum se pare că a prins curaj și a venit la ședința de marți seara.

Fostul ofițer de presă al clubului, fostul jurnalist Septimiu Fantea, și-a dat și el demisia de câteva luni din funcție, nemaisuportând situația din jurul echipei. Fan al Șepcilor Roșii, acesta a fost alături de club încă din Liga a 4-a ca voluntar din dragoste pentru „U”, iar ulterior ca angajat, muncind pe brânci, aproape singur, zi de zi pentru a ține site-ul clubului în viață, la întreținerea conturilor de social media și a păstra o relație foarte bună cu reprezentanții mass-media. Din informațiile noastre, acesta este singurul care a demisionat.

Plecarea lui Fantea a lăsat conducerea „șepcilor roșii” în ofsaid, astfel că au fost nevoiți să dea comunicarea clubului pe mâna unui student fără experiență în domeniu, care își folosește echipamentele personale în folosul echipei.

Reamintim că FC Universitatea Cluj, club cu o istorie de 101 ani de existență, încă nu are un sediu oficial unde să își desfășoare activitatea, iar „biroul” se află într-o anexă a Sălii Polivalente.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

2 thoughts on “UPDATE – Întâlnire de taină marți seara între un grup de suporteri ai lui „U” Cluj și conducerea echipei. Au venit președintele „invizibil” Radu Constantea, directorul Daniel Stanciu și antrenorul Adrian Falub

  1. Chelu' iunie 18, 2020 at 1:21 pm

    Un articol de căcat!
    Întâlnirea numa’ „de taină nu a fost”, s-a dorit doar evitarea bălăcărelii publice. Informația despre conținutul discuției este la îndemâna tuturor care înțeleg că U nu este subiect de can-can și întreabă înainte să „își dea filme”. Nimeni nu s-a calmat și nu a fost dus cu vorba sau zăhărelul.

    Răspunde
  2. Chelu' iunie 18, 2020 at 1:22 pm

    Un articol superficial scris cu două mâini stângi, ochii închiși și urechile acoperite.
    Întâlnirea numa’ „de taină nu a fost”, s-a dorit doar evitarea bălăcărelii publice. Informația despre conținutul discuției este la îndemâna tuturor care înțeleg că U nu este subiect de can-can și întreabă înainte să „își dea filme”. Nimeni nu s-a calmat și nu a fost dus cu vorba sau zăhărelul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *