Falub, după eșecul cu Timișoara: „A fost un joc echilibrat, dar am fost lenți și nu am avut viteză”

Tehnicianul Adrian Falub s-a declarat nemulțumit de evoluția elevilor săi în meciul pierdut luni seara, pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara, scor 0-1, joc pe care l-a catalogat drept unul lent și fără o circulație bunp a mingii. Acesta a declarat despre Gabi Tamaș că este un exemplu de dăruire pentru echipă.

„A fost un joc echilibrat astăzi după părerea mea. Ne-am creat puține ocazii de gol, am fost lenți, nu am avut viteză de joc, nu am avut o circulație bună a mingii împotriva unei echipe care s-a apărat bine și a creat o foarte bună densitate.

Am primit un gol la singura ocazie de gol a lor dintr-o lovitură liberă și noi nu am reușit să marcăm. Părerea mea e că am fost prea lenți.

Pe mine dacă mă îngrijorează ceva e circulația mingii pentru că am avut-o lentă și previzibilă”, a declarat Adrian Falub la finalul meciului pierdut cu ACS Poli Timisoara.

Despre gestul lui Gabi Tamaș de a juca în această partidă, Falub a declarat că este un exemplu demn de urmat. „Un exemplu de dăruire pentru echipă. Multă lume ar trebui să înțeleagă că ne trebuie spirit de sacrificiu ca să câștigăm meciuri”, a precizat antrenorul.

„Noi am schimbat mulți jucători, avem un lot competitiv și cu siguranță când vom fi la același nivel de pregătire cu toții vom fi mult mai competitivi. Noi ne gândim ca să câștigăm și să facem puncte, după aceea jocul îl putem îmbunătăți, dar avem nevoie de puncte”, a mai precizat Falub.

„Va fi un meci dificil la Buzău, pe un teren unde se câștigă greu puncte. Și astăzi am văzut o echipă care nu ne-a pus probleme, în afară de organizare defensivă bună și minge în spatele apărării noastre n-au jucat nimic, cam așa vor juca toate echipele împotriva noastră, de asta e important ce facem noi nu ce fac adversarii”, a conchis tehnicianul Universității.

„U” Cluj va juca etapa viitoare duminică, 13 septembrie, de la ora 14:30, pe terenul formației Gloria Buzău.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *