Unirea Dej trece din nou de Sănătatea. Etapă cu rezultate pozitive pentru celelalte echipe clujene

După ce miercuri jocul din Cupa României dintre Sănătatea Cluj și Unirea Dej a necesitat prelungiri pentru stabilirea câștigătoarei, de data aceasta dejenii au dispus clar de „virușii verzi”, tot la Jucu.

Unirea a controlat în totalitate partida și a avut 2-0 de la pauză, prin golurile lui Andrei Pop (32) și Angelo Cocian (41), ambele din penalty. Tabela s-a mai modificat o singură dată, pentru 3-0, același Pop marcând (68), de data aceasta din acțiune.

Membră a seriei a IX-a, Sticla Arieșul Turda a pornit cu dreptul în noul sezon, după 2-0 pe terenul celor de la CS Ocna Mureș. Andrei Cobârzan (34) și Florin Dan (58) au înscris pentru turdeni, care au arătat o atitudine mult schimbată în bine față de jocul de la Ungheni, din cupă.

Foto: Facebook Someșul Dej

Soarta fericită a finalului de joc s-a repetat și pentru Someșul Dej, nou promovata obținând primele puncte în actuala stagiune. Băieții în portocaliu s-au impus la Vad, cu 2-0 în fața Luceafărului Oradea, o formație obișnuită cu ligile profesioniste din România. Golurile dejenilor au fost reușite de Paul Colţa și Ionuț Dobrea.

În etapa a doua din Liga 3 doar Someșul Dej va evolua în deplasare, pe terenul lui SCM Zalău. Celelalte trei formații din județul Cluj rămân în fief propriu, după următorul program: Unirea Dej – Industria Galda, Sticla Arieșul Turda – Avântul Reghin și Sănătatea Cluj – Unirea 1924 Alba Iulia.

Foto: cjsport.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *