Enache, după victoria clară cu Turris: „Mai avem mult de muncă, campionatul e foarte strâns”

Antrenorul Universității Cluj, Costel Enache, s-a declarat mulțumit de aportul elevilor săi după victoria cu 4-1 obținută pe terenul formației Turris Turnu Măgurele. Acesta a susținut la finalul jocului că organizarea jocului a fost bună, elevii săi și-au creat multe ocazii, iar atitudinea jucătorilor a fost bună.

Pragmatic, Enache a ținut să calmeze euforia echipei sale după meci, susținând că mai e mult de muncă, iar locul 2 de acum e doar de conjunctură.

„Stim ca nu putem fi perfecti, iar astăzi a fost un meci in care trebuie să scoatem în evidență lucrurile pozitive. Cel mai important a fost atitudinea jucatorilor, am avut o organizare bună, ne-am creat foarte multe ocazii și e bine când văd echipa că își dorește și e foarte unita. Suntem pe 2, dar e de conjunctură şi mai avem mult de muncă, campionatul e foarte strâns, mai avem multe meciuri până la final, iar echipele sunt echilibrate și trebuie să fim atenți. Ar fi o naivitate să tratăm lucrurile doar pe moment”, a spus antrenorul clujenilor, Costel Enache, la Disport, după meci.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *