Înfrângere așteptată cu Arcada Galați. „U” Cluj e întrecută după doar o oră de joc

După surpriza campionatului împotriva lui Dinamo, Universitatea Cluj a fost readusă cu picioarele pe pământ de CSM Arcada Galați. Campionii s-au impus cu un scurt 3-0 (25-16, 25-17, 25-10).

Gălățenii și-au impus rapid ritmul de joc și s-au desprins la 6-2, pentru ca apoi diferența scorul să urce la 11-4. Momentul bun din urmă a venit după ce Clujul s-a apropiat la 6-4.

În ciuda încercărilor de oprire a valului ofensiv, prin timpuri de odihnă, universitarii nu au avut ce face cu Arcada, care s-a dus de la 14-9 la 23-11. Deși pe final s-au apropiat ușor, „studenții” au pierdut clar setul inaugural, scor 25-16.

Diferență ceva mai normală pentru o perioadă din setul secund

Un pofida unui start perfect al gălățenilor (3-0), băieții lui Romeo Lotei nu au lăsat setul să scape de sub control repede, menținând diferența de sub cinci puncte o bună perioadă de timp. Arcada s-a dus apoi la 13-7, de unde nu a fost cale de întoarcere, cel mai aproape ajungându-se la 14-10.

În cele din urmă campioana României a luat lejer și al doilea set, 25-17, cu un atac violent din partea lui Alexandru Rață. CSM Arcada avea 2-0 după doar 42 de minute trecute de la start și setul al treilea se anunța o simplă formalitate.

Arcada tranșează rapid ultimul set. Clujenii nu au trecut de 10 puncte în acest parțial

Setul al treilea a fost cel mai ușor pentru gazde, clujenii fiind în cărți până la 6-4, de unde Arcada a accelerat cât avea nevoie, mărindu-și avantajul până la 13-5.

În ciuda rotirii lotului în acest parțial, gălățenii nu au putut fi opriți din a crește scorul în favoarea lor, făcându-se 17-7, cea mai mare diferență la acel punct. În cele din urmă băieții lui Sergiu Stancu s-au impus cu 25-10, terminând partida în minimum de seturi.

Alexandru Voinea a pus 9 puncte pe tabelă, fiind urmat de Vlad Negrean (8) și Marius Ciortea (5) din tabăra clujeană. În schimb Filip Sestan a fost cel mai eficient de pe teren, ca puncte reușite, cu 11, secondat de Niels Klapwijk (8), Aleksey Nalobin (7) și Mihajlo Stankovic (7).

„Studenții” se întorc acasă cu trei puncte în buzunar, maximul ce putea fi atins din turneul de la Galați.

Foto: YouTube CSM Galați

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *