Andrei Burcă: „Depinde doar de noi să trecem mai departe. Trebuie să dăm totul pe teren”

Fundașul central al lui CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat în conferința de presă de astăzi premergătoare partidei de joi cu Young Boys că echipa trebuie să dea totul pe teren și depinde doar de ei să treacă mai departe.

„Meciul este o finală, suntem conștienți de performanța pe care am făcut-o anul trecut și anul acesta accesând din nou grupele Europa League, iar în acest moment depinde doar de noi să trecem mai departe, sunt 90 de minute, trebuie să ne adaptăm pe teren, adversarul îl cunoaștem bine, știm ce joacă, numai că depinde foarte mult de noi. Trebuie să intrăm concentrați, determinați și să facem o partidă mai bună ca la Iași.

Mâine după 90 de minute vrem să ne uităm în ochii altora și să fim conștienți că am dat fiecare totul pe teren, iar ce s-a realizat asta a fost.

Ar fi o performanță foarte mare să reușim doi ani la rând să ieșim din grupele Europa League, să ne calificăm în primăvara europeană. Consider că avem jucători buni, cu experiență în cupele europene”, a declarat fundașul central Andrei Burcă în conferința de presă.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *