Enache a răbufnit după meciul pierdut în fața Comunei Recea: „M-am săturat să îmi iau castane numai eu”

Cunoscut ca o fire destul de calmă și calculată, antrenorul Universității Cluj, Costel Enache, a răbufnit după meciul pierdut, în deplasare, pe terenul formației Comuna Recea, scor 1-0, după un joc slab al echipei, dar și în urma unui penalty inventat de arbitrul partide.

Adevărul este că nici noi nu am fost foarte activi, dar a fost greu să înțeleg de ce nu au aplicat jucătorii ceea ce am pregătit. Să punem mingea jos, să pasăm, să evităm contactele periculoase în careu. Ne așteptam la un joc greu, în condiții speciale, cu un adversar greu, de luptă și nu am reușit să ne adaptăm.

Da se periclitează(n.r. șansele de a intra în play-off). Eu o să îmi asum cam tot ce se întâmplă aici. Dar, să mă ia dracu dacă înțeleg alți factori care influențează jocul. Poate trebuia să fiu mai inteligent de la început și să încercăm un joc mai pragmatic. Poate n-am gestionat bine săptămâna, antrenamentele. Dracu mai știe ce am făcut greșit! M-am săturat să îmi iau castane numai eu, m-am săturat să dau explicații numai eu, m-am săturat să îmi crape obrazul de rușine, m-am săturat să mă vadă ai mei trist și să plătesc numai eu.

Cred că mai sunt și alții care ar trebui… Eu sunt primul vinovat și îmi asum de la început lucrurile astea și aș propune așa ca un mod general. Cine mai pronunță expresia „îmi asum ” să primească și 6 luni de pușcărie! Toată lumea își asumă, dar nimeni nu face nimic. Eu după meci m-am dus la conducători, le-am spus că nu mai gestionez situația. Căutați pe altcineva, eu plec!

Îmi asum eșecul și nu țin de vreun scaun și nu vreau să fiu eu în prim-plan. Vreau să-și mai asume și alții. Știu oamenii, care se uită la cine mă refer. Când mai greșeșc și alții, vreau să-și asume și ei. Vreau să văd că cineva înțelege că a greșit și dorește să corecteze greșeala, dar văd că unii lasă totul la voia întâmplării și rămânem în bătaia vântului” a declarat Costel Enache la flash- interviu pentru TelekomSport

Captură: TelekomSport

Următorul joc oficial va fi pe teren propriu împotriva liderului FC U Craiova 1948. Partida din etapa a 19-a se va disputa vineri, de la ora 18:00.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *