România a început cu stângul confruntarea cu Italia din Billie Jean King Cup. Irina Bara, învinsă de Elisabetta Cocciaretto

Jucătoara româncă Irina Bara (124 WTA, 132 WTA dublu) a fost învinsă vineri, 16 aprilie, la Cluj-Napoca, în două seturi, de italianca Elisabetta Cocciaretto (262 WTA simplu / 111 WTA dublu), scor 1-6 / 4-6, în primul meci al confruntării dintre România și Italia din Billie Jean King Cup, desfășurată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Jucătoarea din Italia s-a instalat rapid la conducere pe tabelă, iar după 23 de minute scurse din primul set conducerea cu 3-1 în fața româncei. Jucătoarea Italiei a avut o evoluție mult bună, în timp ce românca a pierdut game după game. Cocciaretto a dus scorul la 4-1, iar apoi și ultimul game pentru un debut cu dreptul în primul meci al zilei după 35 de minute de joc.

Irina Bara a început foarte bine setul secund și a reușit să câștige primele două game-uri, după o confruntare extrem de disputată și tot românca a dus scorul la 3-0. Cocciaretto și-a revenit și a redus din diferență la 3-1, iar apoi 3-2, urmând să refacă egalitatea la 3-3 după un game captivant. Irina a prins curaj și a preluat din nou conducerea pe tabelă în acest set secund, 4-3. Italianca a revenit în meci și a egalat din nou, 4-4, iar ultimul game a fost adjudecat tot de această pentru prima victorie a Italiei în fața României.

Meciul a avut o durată de o oră și 30 de minute.

GALERIE FOTO – Silvia Rusu

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost îmbrăcată în culorile tricolorului pentru această partidă.

Meciul al doilea începe la ora 17:40 și se va disputa între Mihaela Buzărnescu și Martina Trevisan.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *