AVANCRONICĂ – „U” Cluj, confruntare cu Metaloglobus, „coșmarul” din sezonul trecut

Universitatea Cluj se va duela sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu formația bucureșteană Metaloglobus, într-un meci din etapa cu numărul 5 al play-out-lui.

Partida este una importantă pentru stabilirea liderului în grupa A din play-out, acolo unde „U” are 33 de puncte, iar Metaloglobus și Farul câte 36. Cu o victorie, băieții lui Costel Enache și-ar asigura temporar locul 2, chiar dacă la o primă vedere miza acestui joc este una de palmares, „U” Cluj trebuie să șteargă amintirile triste din sezonul trecut când au pierdut ambele jocuri cu Metaloglobus. De asemenea, jucătorii „șepcilor roșii” ar trebui să vină mult mai montați în confruntarea de mâine, dacă ținem cont de ultimele declarații ale directorului executiv Ovidiu Blag care a afirmat că în ultimele 3 meciuri jucătorii trebuie să dea totul.

Am mers împreună cu domnul Enache în vestiar și le-am spus jucătorilor: <<Domnilor voi în teren puteți să ne demonstrați dacă doriți sau nu să faceți parte din proiectul Universității Cluj care vizează promovarea în prima ligă>>. Cea mai bună dovadă, dacă nu sunt hotărâți să plece este, dar cei care doresc să rămână la Universitatea Cluj, proba de foc o vor da, dacă îi demonstrează antrenorului că vibrează cu acest proiect. Cea mai bună demonstrație a lor sunt următoarele 3 meciuri, unde trebuie să dea totul pe teren.” a spus Ovidiu Blag la conferința de presă de acum 4 zile

În sezonul regular ambele formații au remizat, într-un meci echilibrat pe stadionul „Metaloglobus”, La rândul ei partida de mâine se anunță una echilibrată, cu toate că formația antrenată de Gabriel Manu a început mai bine play-out-ul cu două victorii (Farul, CSM Slatina) și o singură înfrângere (Comuna Recea), în timp ce Universitatea Cluj a câștigat cu CSM Slatina, a remizat cu Pandurii Târgu Jiu și a pierdut cu Ripensia Timișoara.

„E un meci important pentru noi(n.r. partida cu Metaloglobus). Un adversar care ne-a ținut adversitatea pe toată durata campionatului. Este o echipă stabilă, cu omogenitate, cu foarte mare experiență. Sunt jucători cu ani întregi de fotbal la nivel superior”, a spus Costel Enache înaintea jocului

Partida cu Metaloglobus de mâine de la ora 11:00 nu va fi televizată, dar va putea fi vizionată pe site-ul și pe aplicația sponsorului Universității Cluj, Superbet, sau pe canalul de Youtube al clubului.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *