Seria dintre U-BT și CSO Voluntari nu s-a decis încă, după înfrângerea „studenților”: „Sperăm să ne schimbăm atitudinea și apărarea pentru Meciul 4!”

U-BT Cluj-Napoca a pierdut la Voluntari, 95-100, în Meciul 3 al semifinalelor LNBM. Seria se prelungește cu cel puțin încă un joc.

La finalul disputei, antrenorul Mihai Silvășan și jucătorul Patrick Richard au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului clujean:

„Un meci foarte complicat pentru noi, ei au avut doi jucători în zi de grație și evident că nu poți câștiga când încasezi 100 de puncte! Din punct de vedere ofensiv am reușit să marcăm 95 de puncte, ceea ce este bine, însă apărarea a lăsat mult de dorit. Pentru meciul de miercuri trebuie să corectăm foarte multe aspecte în apărare! Știam că nu vor ceda, știam că nu vom veni aici în plimbare, asta am încercat să transmitem băieților, dar din păcate nu am reușit să ne montăm cum trebuie pentru acest meci și rămânem și pentru miercuri la Voluntari. Sperăm să ne schimbăm atitudinea și apărarea, în primul rând, pe atunci.” (Silvășan)

„În continuare avantajul e la noi și trebuie să ne revenim pe miercuri”

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

Căpitanul clujenilor, Patrick Richard, a încheiat cu 22 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 posesii pierdute și 23 indicele eficienței, cu 10/17 la nivelul aruncărilor:

„E cred că a doua oară în acest sezon când încasăm 100 de puncte și asta nu e deloc bine în privința defensivei. Am avut prea multe posesii pierdute și ei au jucat cu mai multă energie decât noi. Am primit 30 de puncte doar în ultimul sfert, e prea mult, dar trebuie să mergem mai departe. E doar un singur joc, în continuare avantajul e la noi și miercuri trebuie să depunem mai mult efort cu siguranță ca echipă. O să ne odihnim și sunt sigur că putem câștiga peste două zile!”

Meciul 4 al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari are loc miercuri, 2 iunie, de la ora 20.00 pe terenul ilfovenilor. În cazul unui succes, ardelenii ajung în finala campionatului, unde s-a calificat deja CSM Oradea.

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *